View Single Post
Vechi 19.02.2009, 16:48:16
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Uite am sa fac o slava desharta, aratandu-o public ca sunt robit de ea... shi asta degeaba o fac ca poate mi se socoteshte tot slava desharta dar la care se adauga shi viclenie shi fatzarnicie...

deci:

cand am vazut noua fatza a site-ului, deshi mi-a parut rau dupa cea dinainte, pentru ca se pierduse din traditzie, totushi am studiat-o pe aceasta noua, shi parindu-mi-se parca mai utila, mai comoda de folosit am acceptat-o shi m-am bucurat dar cand am vazut ca ultimele fire de discutzie lipsesc, deci nu se vad pe pagina site-ului ci doar pe forum, atunci m-am intristat, pedeoparte din lene, ca eram obijnuit sa citesc doar ce era pe prima pagina shi apoi din slava desharta, gandindu-ma in sinea mea ca "vai de mine" ce bine ar fi ca sa ne citeasca shi altzii... asha ca o "responsabilitate" ce se arata la rubrica noutatzi printre shtiri...

deci iata cum m-am impatimit de chipul marshav interior al ereticului-sectant-ortodox care ishi apropie inima de trufie fara sa shtie shi nu intzelege cu inima aceasta... caci el ishi pune nadejdea in viseSF... nalucifariferizabilizandSF imprietenindu-se cu un gand...rau... unde se vor intalni ca sa-shi arate goliciunile unii altora, robitzi de iubirea "femeii" straine ce pare feciuara... dar nu-i fecioara nici la suflet shi nici la trup ci e un narav din sheol...

cum poate fi mai clar explicata legea II a decalogului?...
"de doua ori are sa cante cocoshul pana ai sa te lepezi de Mine de trei ori"
-iar Simon Petru sarmanul a ajuns ca sa se jure shi sa se blesteme pe sine spunand shi marturisind ca nu-L cunoashte pe Acela ce auzea ca este judecat shi i se cauta vina shi pricina... shi au gasit... Hula, ca a spus Domnul Adevarul... caci alta pricina nu i-au gasit pentru ca marturiile "martorilor" nu se potriveau shi pentru ca era clar ca este o inscenare... iar in cazul altora marturiile se potriveau... perfect... tu trebuind doar ca sa semnezi... declaratzia ta in care shi tu spuneai ca shi ei...
Foarte frumos, dar ne depaseste stilul tau. Nu ca nu s-ar intelege, dar ne ceri prea mult timp ca sa intelegem ceea ce ai pritocit tu in gandul tau. Ovidiule, timpul s-a scurtat. Nu mai e timp de deslusit. Scrie te rog pe inteles, renunta le sh, tz; caci imi place ce scrii si ce citesc, atunci cand am timp de deslusit. As vrea ca sa pot citi repede si neintarziat ceea ce scrii; dar de multe ori, din acest motiv expus mai sus, aman si multe dintre postarile tale raman necitite, iar eu regret ca m-as fi imbogatit cu ceva dar asa...
Iarta-ma , frate draga, dar prea multi iti spun acelasi lucru. Ma asociez lor.
Reply With Quote