View Single Post
Vechi 19.02.2009, 21:07:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu am mai incercat sa deschid subiectul asta, dar n-am avut succes. Nici macar un reply. Se pare ca nu prea-i pasa nimanui de sus de cateheze si de programe extra-liturgice. Sa ne fie clar, predica saptamanala de 20 de minute este insuficienta. Daca am ajuns sa ne complacem in starea asta inertiala in care se gaseste ortodoxia, atunci sa nu va mai mirati ca "se convertesc" ortodocsii la alte confesiuni.

.
Dragul meu,crezi ca numai citind Scriptura poti sa-L cunosti pe D-zeu? De ce atata axare pe citire Bibliei din moment ce credinciosi nostri stiu cum sa se comporte si au CUNOSTINTE suficiente despre D-zeu si despre normele de comportament ale unui crestin.
Cred ca 20 de minute este suficient, nu devine plictisitor, iar daca preotul stie cum sa-si expuna predica aceasta poate patrunde pana in suflet si NU RAMANE DOAR LA NIVELUL RATIUNII.
Sa nu uitam ca nu toti sectarii sunt studenti ai bibliei, raman doar cu predica pastorului,iar in ceea ce ii priveste pe studentii bibliei....teoria e usoara ,practica e mai grea.Sa nu uitam ca oamenii au cu totii IQ-ul la fel,daca se convertesc sarmanii cred ca "l-au aflat pe Domnul cu adevarat"...unii dupa o viata de desfranare,betie etc.
Reply With Quote