Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mustrarea constinței e semn bun , venit din partea lui Dumnezeu. Să nu privim pedeapsa ca pe ceva rău, ci ca un semn al dragostei purtate de El fața de noi. Mânia ne incearca de multe ori, revolta, nemulțumirea pentru cele ce vin asupra noastră și spunem revoltați < Doamne cu ce am greșit ? > sau < De ce mi se-ntâmplă toate astea mie ?> . Uităm cele făcute in trecut, sau faptele mărunte, nevrednice ! Toate se leaga, nimic nu este intâmplător. Mai bine aici o lacrimă, un suspin, decât lacrimi și suspinuri veșnice in intunericul uitat de Dumnezeu. Am mai spus și o repet, cânt nimic nu ne ispitește și totul merge șnur in astă viața, ar trebui serios să ne pună pe gânduri ! Un copil in joaca lui și nebuniile lui e fericit ca nu-l mai cicălește nimeni si nu-l mai cheamă din stradă ai lui, dar acel copil in tim se va rătăci și se va pierde. Să ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne țină aproape lângă El ! Așa să ne ajute Dumnezeu ! +
|
adevarat ceea ce spui,Cristi !
Doamne,ajuta!
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine.
Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc."
|