View Single Post
Vechi 22.12.2006, 13:42:13
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Draga mea anca ,
n-am vrut sa mai scriu ca sa nu mai tulbur pe nimeni acum de sarbatori ,dar trebuie sa te ajut un pin , n-am citit tot ca am alte ocupatii .
Stii ce inseamna "rugati-va ca fuga voastra sa nu fie iarna , nici intr-o zi de sabat ?" .(indemnul e valabil si pentru noi astazi)
Sa-ti spun eu , cu mila lui Dumnenezeu :
Cind zice "iarna" se refera la iarna din sufletul omului , caci ce impotanta are daca e sa fii prigonit sau omorit, cum e vremea afara ?
Deci inima noastra sa fie ca focul ,aprinsa de dragostea de Dumnezeu .Iar ziua de sabat nu se refera in nici un caz la o zi a saptamanii , ci la faptul ca Iisus era sambata in mormant ,El a inviat Duminica . Deci cu alte cuvinte , aveti grija ca Hristosul din inima voastra sa nu fie in mormant , ci inviat , deci inima voastra sa fie plina de Cel inviat din morti ,(sa nu va prinda sfirsitul fara pocainta ) .
Iarta-ma daca te-am tulburat , dar Scriptura trebuie inteleasa cu inima nu cu logica omeneasca , si sa stii ca Duhul Sfint nu se impiedica de o virgula , cum mai spunea cineva , ca daca schimba virgula se schimba intelesul .
Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea intelepciune ca fara ea nimic n-are valoare !
Toate cele bune si Sarbatori fericite !
Cu drag Maria .