View Single Post
Vechi 22.12.2006, 14:09:16
najhat najhat is offline
Member

Data înregistrării: 22.04.2006
Implicit

,In unele lucruri despre islam ai dreptate.Pt.ca traiesc prin tarile acestea,si vazandu-le cu ochii mei,nu citite in1001de nopti,femeile musulmance din Saudie,Yemen,Libia o duc f.rau.Femeia in Saudie anul acesta a putut obtine voia sa poata conduce masina,si nu orice femeie ci doarfemeia de afaceri,care are o companie[ si acest lucru obtinut dupa muulti ani ].Sunt acoperite absolut in totalitate ,nu vezi nici unghia de la deget,sunt analfabete[ procentuleste f.f.mara ].La casatorie sunt reprezentate de tatal sau fratele sau unchiul,sunt divortate f.usor printr-o fraza spusa de 3 ori:tu esti divortata,sau cum spun beduinii:tu esti pacat pt.mine de acum incolo.Dar in cazul divortului dintre un musulman si crestina,trebuie ajuns in fata judecatorului si fiecare spune ce are de spus,copiii ai dreptate sunt dati tatalui daca sunt sub 18 ani,pt.ca esti crestina,dar chiar si o musulmanca isi pierde copii.Ca sa treci tranzit prin Saudie,nu ai voie decat cu insotitor [ tatal,sotul,fratele,fiul daca are peste 16 ani],chiar daca esti musulmanca.Am trecut acum 5 ani prin Saudie ca sa ajung in Siria,mi sa spus ca trebuie sa ma acopar pe teritoriul tarii lor.M-am inarmat cu o abba si cu esarfa si m-am dus la autocar.Era valabil si pt.fetele mele,cu toate ca erau mai mici.Deci dupa vorbe,m-am echipat cu hainele speciale de"NINJA".In autocar m-am cunoscut cu o iordanianca crestina,imbracata sport.In cateva ore am ajuns la granita Saudiei,si eu ma pregateam sa ma echipez,dar iordanianca mi-a spus ca noi crestinele nu suntem obligate,dar nu avem voie sa intram in unele orase din Saudie,mai ales Mecca este interzis crestinilor sa intre in acest oras.Deci la granita am coborat in jeansi si tricou si cu parul despletit pe spate.Am fost indrumate spre zona femeilor si sotul si baiatul spre zona barbatilor ,pt.stampilarea pasapoartelor.Draga ,dilema,nu am facut mai mult de 15 -20 de pasi,si m-am vazut ,eu si fetele inconjurate de politie si intrebate unde ne este insotitorul si mi-au luat pasaportul.Cunoscand limba araba,le-am raspuns ce au avut de intrebat si m-au insotit pana la sotul meu care deja fusese anuntat.24 ore de parcurs pe teritoriul Saudiei,nu mi-au placut deloc,n-am vazut o femeie pe strazi,nici macar "ninja".Barbatii "te mancau din ohii" cu barbatul tau langa tine.Sotul meu spune ca cei mai "murdari"musulmani sunt cei din saudia araba.Se duc verile in Siria si Liban si fac casatorii cu fetele din aceste tari si apoi le chinuie prin tara lor,de aceea presedintele Siriei a dat o lege care interzice casatoria unei fete siriene cu un barbat sin Saudie.Aici ,in Emiratele arabe,musulmanii[jumatate] sunt niste betivi ,fac casatorii matta-pe anumite perioade,de la zile,la luni sau catava ani.In siria legea interzice aceste casatorii.In emiratele arabe,femeia musulmana e ocrotita de lege,are multe drepturi,femeile au mari companii,chiar acum sunt alegeri pt.primar si sunt multe femei candidate,fotografiile lor fiind afisate in oras.Dar si nr.de neveste la un barbat sunt multe.Au bani,mama!Mai continuam si alta data.Apropo,fraza :SOTIA SI COPII SUNT DUSMANII SOTULUI- nu exista in coran.Am intrebat copii.Domnul Iisus Cristos sa fie cu noi!Cracin fericit!