Citat:
Īn prealabil postat de Mihailescu_Daniel
Buna ziua, am si eu o mica-mare problema, pentru mine este mare poate pentru voi este mica. Nu pot sa-mi gasesc menirea, simt ca ceea ce fac nu fac cu placere, iar atunci cand nu faci ceva cu placere nu iti reuseste.
Am terminat Liceul CFR, am terminat Postliceala de Informatica, am terminat Colegiul Forestier, daca stau bine sa ma gandesc nu este nimic in comun cu ele, liceul este cu transporturile, postliceala este cu informatica, iar colegiul este cu padurile deci.......... iar acum lucrez la o institutie in cadrul serviciului Licitatii.
Totusi simt ca parca altceva este pentru mine, mi-as fi dorit sa fiu preot, poate mai am timp (am 25 de ani).
Doresc din partea voastra un singur lucru, sa va exprimati parearea cu privire la acest subiect si daca se poate sa da-ti exemple. Va multumesc tuturor de intelegere.
DUMNEZEU si MAICA SFANTA sa ne ajute pe toti.
|
Postarea ta imi aminteste de vorba unui parinte. Jenica, toate ale tale sunt egale cu O. Dar...daca la acest O.. ii pui cifra 1 in fata..valoreaza
MULT nu multe... Acest 1 este Hristos frate Daniel. Cauta sa Il dobandesti pe El si astfel vei afla pace si multumire orinde ai fi si cu oricine ai fi. Pentru ca iubirea si pacea ce ti-o va sadi Domnul in inima, va umple viata ta de Bucurie. Post cu
ACEASTA Bucurie iti doresc.