eu sunt tot timpul cu ochii pe voi, ma uit pe topic, citesc, ma gandesc si sper ca pot pune in practica ceea ce gandesc.
Le multumesc celor care ma critica, le urez ce este mai bun in viata celor care ma sprijina.
Eu sunt un om care vreau ceva dar nu stiu ce, vreau sa fac ceva dar nu stiu ce, vreau sa ma implic in ceva dar nu stiu cum, simt ca pot, stiu ca pot dar.......inca nu stiu ce vreau.
Anul acesta am sa ma casatoresc cu fata pe care eu o iubesc, ea este medic rezident pe specialitatea medicina interna. In timpul facultatii ea isi dorea tare mult sa ajunga chirurg, dar a ajuns medic internist. La inceput a zis ca nu-i place, acum primeste numai laude din partea pacientilor, acum ea rade si imi spune ce bine este.
In comparatie cu mine, ea este un inger, un om extraordinar, un om care chiar daca de la inceput nu a stiut ce vrea, acum este pe o cale dreapta. Sper din tot sufletul sa-mi gasesc si eu o cale dreapta, sa depun un efort ( sa depun o munca) pe care l-as face cu dragoste.
Si acum sa va spun ceva interesant, DUMNEZEU a fost, este si va fi tot timpul alaturi de mine, stiu asta, simt asta, dar cateodata mi-e frica sa-i cer ajutorul pentru ca la cat de pacatos sunt, si credeti-ma pe cuvant nu cred ca mi-ar da o mana de ajutor.
Dar stiu ca daca l-as ruga, asa cum numai inima infranta si smerita o poate face, sunt sigur ca m-ar ajuta.
Spre final va rog sa va rugati si pentru mine, macar atat sa spune-ti in rugaciunea voastra spre final: ajuta-l doamne pe pacatos (DANIEL) sa se ridice de jos.
Va multumesc din suflet, Doamne ajuta.
|