Am zis ca nu mai continui sa postez aici ca unii chiar cred ca e vorba de vre-o secta, dar trambitzele cele 7 ale Domnului nu sunt eres...
dar am s-o mai fac odata, sper ca nu va fi nevoie de alte postari, ca sa te sfatuiesc sa citeshti bine ce au postat ei acolo la Atentzie!...
caci shi eu in prima faza am crezut ca nu e bine ce au scris, dar am mai stat, am chibzuit, am cerut poate shi un pic de ajutor de sus... shi pana la urma am intzeles despre ce e vorba:
4.1. - Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție.
4.2. - Membrii Fundației Sfânta Virginia susțin că toate Cuvintele din secțiunea [COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR] sunt [COLOR=blue]Cuvinte transmise de Dumnezeu, primite și culese de poporul creștin-ortodox în perioada 1955-1994 și de cei stătători ai Mănăstirii Noul Ierusalim, Pucioasa, în perioada 1990-2009[/COLOR].
4.3. - În cazurile în care nu puteți accepta cele specificate la pct. 4.2. [COLOR=red]vă rugăm să nu folosiți acest site[/COLOR] decât pentru uz personal sau pentru cercul normal al unei familii, conform prevederilor legale din art. 34 alin. (1) din Legea 8/1996, privind dreptul de autor, cu completările și modificările ulterioare și cu respectarea condițiilor de utilizare prevăzute în acest articol de lege.
4.4. - Vă informăm că poziția noastră față de art. 33 alin. (1) lit. b) din actul normativ mai sus menționat este că orice extragere de text fără permisiunea scrisă a Fundației Sfânta Virginia din secțiunea [COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR], indiferent de motiv sau de mărimea textului, va fi considerat, conform condiției prevăzute în art. 33 alin. (1), ca fiind [COLOR=red]împotriva bunelor uzanțe, contravine exploatării normale a acestui site și prejudiciază Fundația Sfânta Virginia și membrii acestei Fundații[/COLOR].
[SIZE=2]din care rezulta in mintea mea ca e liber sa citezi, sa copiezi fara sa faci afaceri, sa dai shi altora shi doar daca ai dubii shi indoieli sau nu crezi shi nu potzi accepta ca e de la Dumnezeu, ori eshti contra atunci doar ai dreptul in limitele legii, in limitele familiei tale, deci shi atunci ai voie sa faci propaganda negativa citand sau lunad de pe site materiale dar in limitele familiei tale, deoarece altfel ei considera ca ii prejudiciezi... shi mi se pare foarte corect.... deci nu s-au facut stapani pe Cuvantul lui Dumnezeu ci doar cer o minima moralitate in folosirea shi utilizarea site-ului... caci pe undeva shi ei raspund... daca vitza face mana, ca mana vitzei de vie e boala grea... [/SIZE]
|