Dacă ai avut, fie și o clipă, unele îndoieli, e semn bun, înseamnă că ești un om rațional.
Eu am înțeles cu totul altceva. Și anume, am înțeles că:
1. orice extragere de text, fără permisiune ... indiferent de motiv, va fi considerată ... ca fiind [COLOR=red]împotriva bunelor uzanțe, contravine exploatării normale a acestui site și prejudiciază Fundația...[/COLOR]
2. nu Dumnezeu e prejudiciat ce ceva, ci fala și faima Fundației și a membrilor ei.
Citește ce au scris ei, ca să vezi că așa este:
[COLOR=Blue]Vă informăm că poziția noastră față de art. 33 alin. (1) lit. b) din actul normativ mai sus menționat este că orice extragere de text fără permisiunea scrisă a Fundației Sfânta Virginia din secțiunea Cuvântul lui Dumnezeu, indiferent de motiv sau de mărimea textului, va fi considerat, conform condiției prevăzute în art. 33 alin. (1), ca fiind[/COLOR] [COLOR=red]împotriva bunelor uzanțe, contravine exploatării normale a acestui site și prejudiciază Fundația Sfânta Virginia și membrii acestei Fundații[/COLOR].
Or, legea spune că există și situații în care se poate face extragere de text, fără permisiunea autorului ... ca aparat critic. De ce să anihilăm critica altora față de faptele noastre? ca să ne facem de cap în voie? Să scriem ce vrem și ce visăm, cu acoperirea că nimeni nu va îndrăzni să zică nimic, de teama pedepsei cu ani grei de închisoare?
Cât despre pilda cu mana și cu vița, dă-mi voie să spun că nu ei sunt vița, ci sunt mlădițe. BOR este trunchiul de viță. Rămâne de văzut dacă mlădița este contaminată cu mană, sau nu. Aici avem, într-adevăr, puncte de vedere diferite - deocamdată.
|