Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Multumesc, ory, pentru sfaturile tale in ce priveste mierea. Voi fi atenta sa nu o pun in bautura fierbine. Si eu o mai foloseam in ceai si sodou.
Dar starile de anxietate imi e greu sa cred ca sunt provocate de miere. Poate fi doar o coincidenta.
|
Cu placere!
Am specificat de la inceput ca "abuzul"de miere este daunator,iar eu am facut abuz o perioada,fapt pentru care am constatat ca ceva nu este in regula.
Este posibil Anca,ca si alti factori sa fi determinat starile de anxietate(le-am numit astfel dupa cercetari medicale teoretice,nu cu,consultul medicului),insa cu siguranta a contribuit si consumul excesiv de miere,mai ales pe stomacul gol.Poate ca si cafeaua reprezinta un real factor nociv.Eu,oricum nu consumam cine stie ce cafea,mai mult ma strambam,o beam foarte slaba,duuulce si cu mult lapte.
Sa nu uitam ca mierea reprezinta in sine un energizant.
Nu stiu ce a fost,dar stiu ca de cand nu mai folosesc miere ma simt mult mai bine.Cat despre mierea care devine toxica in combinatie cu lichidul fierbinte,aceasta este o certitudine,am ascultat si la o emisiune medicala...