Draga Antonia, iarta-ma ca indraznesc sa-ti spun niste lucruri:
Cuvintele tale au avut ecou in sufletul meu,caci le-am recunoscut din alta parte; iata cum:
Citat:
Īn prealabil postat de antoniap
Anca,
Poate nu m-am exprimat suficient de clar. Nu ma refeream la faptul ca ar fi valorificat invatatura celor de la Pucioasa, ci la faptul ca, stiind ce se petrece acolo, a putut lua atitudine impotriva acesteia.
|
Cred ca a invatat lucruri importante la Pucioasa, sau in alta parte, devreme ce putea sa-ti spuna ce probleme ai, fara a te intreba. aceasta tehnica am intalnit-o si la cei care practiva un fel de yoga, cei din MISA si altii, care folosesc tehnici de respiratie si tantrayoga, in speta sodomia. Ajung la peformante extraordinare; nu trebuie sa-ti mai spun ca fac aceste lucruri cu puterea gandului: citesc ganduri, manipuleaza pe subconstient, misca obiecte fara sa le atinga; aparitii si disparitii, si multe altele.
Citat:
Īn prealabil postat de antoniap
Merita stiut si faptul ca fiind tanar, s-a luptat cu ispitele asa cum a putut. Unele tinere si-au facut iluzii si nu-l pot ierta nici acum... Apoi eu n-am fost de fata tot timpul ca sa stiu pentru care motiv unii au vazut doar minunile, iar altii au vazut lucruri precum Mariamargareta...
|
Tu singura spui: fetele si-au facut sperante, caci a lucrat asupra lor. Daca au ramas suparate pe el, stiau ele de ce. am scris mai sus ce metode se folosesc.
Daca nu as cunoaste asemenea oameni, nu mi-as permite asemenea afirmatii.
Uite ce te rog: uita o scurta vreme ce stii despre Pr. Nicu si roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze. Acum incepe perioada de post: posteste si te roaga sa primesti raspuns.
Uite gasesti scris despre acesti oameni si in biblie: II Ep. Sf. Ap. Petru, Ap. Sf. Ap. Iuda, dar am gasit si in evanghelii. Este stiut ca vor aparea acesti oameni, care se vor inchina satanei si vor vrea sa traga pe cat mai multi dupa ei " nori fara apa". Este vorba de un adevarat sistem, menit sa manipuleze omul. Te rog ai grija. Cauta singura raspunsul la Dumnezeu.
Toate cele bune.
Doamne ajuta!