Citat:
În prealabil postat de costel
Poate sunt rautacios daca spun ca a sta intr-o casa de adunare, echivaleaza cu a sta intr-o sala de asteptare. Dar pentru mine e un adevar. E doar un loc unde astepti. Nu acolo esti operat, intervievat, nu de acolo te urci in tren .... Ce pacat ca asteptarea nu se preface in prezenta. Dar mai trist e ca te considera un om pierdut, daca nu esti protestant.
|
Sigur sunteti rautacios ,domnule Costel. Mai rautacios decat d-l Geony. El incearca sa dea cu toporul si o face pe fata, de aceea te poti feri. Dar dvs. aveti un stil de a servi miere cu venin. Spuneti nedevaruri ambalate intr-o dulceata de vorbire, plina de "intelepciune". Este metoda preferata a celui rau.Intr-o "casa de adunare" am intrat si eu. Si, a avut loc o operatie (nu cum spuneti dvs.). Viata mea s-a schimbat, in multe compartimente, si-mi pare rau de timpul pierdut. Noi nu-i consideram pierduti pe cei care nu sunt de aceeasi religie cu noi. Dumnezeu este cel care judeca, dupa inima omului. Suntem convinsi ca multi ortodocsi vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.