View Single Post
Vechi 21.02.2009, 18:12:33
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Poate sunt rautacios daca spun ca a sta intr-o casa de adunare, echivaleaza cu a sta intr-o sala de asteptare. Dar pentru mine e un adevar. E doar un loc unde astepti. Nu acolo esti operat, intervievat, nu de acolo te urci in tren .... Ce pacat ca asteptarea nu se preface in prezenta. Dar mai trist e ca te considera un om pierdut, daca nu esti protestant.
Sigur sunteti rautacios ,domnule Costel. Mai rautacios decat d-l Geony. El incearca sa dea cu toporul si o face pe fata, de aceea te poti feri. Dar dvs. aveti un stil de a servi miere cu venin. Spuneti nedevaruri ambalate intr-o dulceata de vorbire, plina de "intelepciune". Este metoda preferata a celui rau.Intr-o "casa de adunare" am intrat si eu. Si, a avut loc o operatie (nu cum spuneti dvs.). Viata mea s-a schimbat, in multe compartimente, si-mi pare rau de timpul pierdut. Noi nu-i consideram pierduti pe cei care nu sunt de aceeasi religie cu noi. Dumnezeu este cel care judeca, dupa inima omului. Suntem convinsi ca multi ortodocsi vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.
Reply With Quote