View Single Post
Vechi 21.02.2009, 21:17:34
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Spun doar ca parintele avea o privire de copil si chiar gesturi copilaresti. In primele duminici in care am mers la Gresia, mi-a spus sa am grija sa nu ma indragostesc si eu de dumnealui. M-am uitat lung, caci ca barbat, mi s-a parut mai degraba un tap sfrijit. De fapt chiar si in fotografiile existente pe www.parintelenicugabriel.ro se poate observa figura unui preot postitor, nu a unui curtezan de rand. Dar fiecare cu experienta lui si cu marturiile lui.
Antonia draga, mai mult decat edificator ceea ce spui tu aici. Te-a avertizat sa nu te indragostesti de el?!? Foarte ciudat. Deci sentimentul pe care il trezea era cel erotic; cam neobisnuit pentru un preot.
Si iata-te acum aparandu-i integritatea, chiar daca afirmatiile tale te duc cu mintea in directia opusa, iar tu nici macar nu realizezi acest lucru.
Am citit despre acest lucru: se cheama "vindecarea memoriei"; omul ajunge sa nu mai stie cat fac unu si cu unu; vede dar nu intelege; are toate elementele , dar nu poate trage concluzii. Avem aici un caz clar de New Age, nimic altceva. Manipulare.
Cat timp nu iei distanta, nu vei putea afla adevarul.