Citat:
În prealabil postat de dgs010243
|
Cetatene crestin ortodox, mergeam intr-o zi pe strada Burdujeni, cea care flancheaza parcul Titanii si se vede si biserica al carui sit il administrez
http://dan.somnea.free.fr/CH/
Am fost abordat de o femeie in varsta la brat cu o fetiscana! am zarit in timp ce mi se adresa cea in varsta ca are o carte despre adventisti!
nu m-am mai enervat, ca atunci cand le-am dat niste replici mai nestapanite unor baieti tineri tunsi scurt, spilcuiti, mormoni, speriindu-i - eram langa Billa!
I-am aratat acelei pacatoase biserica preotului Stavara al carui sit il administrez!
Citisem pe Ilie Cleopa, "calauza in credinta ortodoxa!
I-am zis apasat: "femeie, fata draga, oare pe voi parintii vostri nu v-au botezat pe rit ortodox? ce tot va intereseaza cand va fi finele lumii? Adventistii calculeaza data aparitiei Mantuitorului. Citeste Ilie Cleopa; acolo afli la adventisti ca un pacatos, pastor s-a apucat sa zica faptul ca a determinat prin nu stiu ce metoda ca isi va face aparitia Iisus Mantuitorul pe norii cerului in intervalul 1 martie 1843 - 1 martie 1844; multi creduli din Boston si-au cumparat mantale albe si au iesit cu mic cu mare pe strada, CA SA II ALEAGA DOMNUL !!! Apoi a iesit scandal si marele ganditor, unul Miller parca, s-a apucat sa aplice o corectie si tot asa, ca la pronosport!
cand ati parasit biserica ortodoxa voi cele doua?
au plecat, bolboroseau ceva! Doamne iarta-ma!
Ce tot vor "astia" de racoleaza pe batrani in special; vin la patul lor, ii pacalesc ca
semneaza o polita si acesta e actul prin care ii isi pierd dreptul de a locui in casa lor, ii abandoneaza intr-un azil, intra in case, se intind ca niste liane!
AFARA CU ASTIA DIN TARA!
EREZIE! Vezi poeziile dure din situl respectiv impotriva altor erezii! La National Geographic ziceau deunazi doi PhD-isti ca Iisus are "concurenti" pe: Apolonia, Kochba, Isis, Mithra, pe gnostici, Iuda! La statiile de metrou Unirea, vezi reclame mari care te imbie sa cumperi evanghelia dupa Iuda!
ce face Patriarhia?
A! e democratie? A cui a celor putini impotriva celor multi! Da ! Da! Foarte interesant! Sa fim seriosi!
Citeste poeziile mai bine de pe situl de mai sus.
Peste tot rasar tall buildings cu sedii bancare. Vezi poezia bancherul si saracul!
Doamne ajuta!