Citat:
Īn prealabil postat de Mircea
Exista o singura credinta, Un Domn si un botez. Nu cunosc religia musulmana, deci nu pot spune daca ei se inchina aceluiasi Dumnezeu. tot ce stiu este ca de suflet trebuie sa purtam grija, pt. ca este tot ceea ce omul are mai de pret. Cartea ,,Calauza ortodoxa pt. familie si societate" spune ca casatoriile intre musulmani si ortodocsi sa nu se faca. daca totusi se fac, copiii sa fie botezati ortodox si crescuti in credinta ortodoxa. Totodata in familie e bine ca sotii si copii sa impartaseasca aceeasi credinta. Si ma intreb daca parintii sunt musulmani, pt. ca am inteles ca sotia trebuie sa treaca la religia sotului, copii pot fi ortodocsi? Ma indoiesc. Sfatul meu este sa intrebe preotul duhovnic, daca il are, daca nu rugati-va lui Dumnezeu, iar El va va lumina. Doamne ajuta
|
Revin. Sigur nu se inchina aceluiasi Dumnezeu, bine tu nici nu ai spus asta, ci doar ca suntem fiii Lui. Asa este. Oricum nu trebuie sa ne parasim credinta, atatia mucenici au murit pt. ca noi sa putem avea libertatea de a ne inchina lui Hristos. Nu sunt rasist, dar si acum in lume exista crestini care sufera, chinuiti de musulmani. Dumnezeu sa-i apere!