Dv.nu vreti sa credeti,sau aveti o placere sadica de a sustine teoriile dv. cu intentie de a induce lumea in eroare.Pt.ultima data ,va mai spun,eu nu am spus nici un crez,nu mi sa cerut,actele de la primarie au fost traduse ,parafate toate ministerele necesare,ambasada Siriei in RO,apoi predate la tribunalul sirian din Damasc.Pe mine nu m-a obligat nimeni sa spun crezuri,sa ma fac musulmana sau sa mai fac ce spui matale.Copiii fiind mici si tatal fiind musulman si traind in tara lor au urmat credinta tatalui.Religia se invata in scoli 12 ani,ca orice materie..asaca crezul acela ei il spun la scoala cand invata cum sa se roage,copii din familii f.religioase stiu un sfert din coran la 3ani.Ceea ce matale spui ca trebiue sa se spuna un crez islamic in public,ESTE PT.PERSOANELE ADULTE CARE SE CONVERTESC LA ISLAM -de la crestinism la islam.Aici sunt fete romance care se convertesc in moschee in zile de vineri ,la rugaciunea de vineri,unde merg toti musulmanii ,si in public spun crezul si sunt intrebate cele 5 porunci ale islamului si dupa aceea li se da un certificat de catre imam.CATE TELEFOANE PRIMESC IN ZILE DIN ASTEA ,DE LA MAMELE COLEGELOR FETEI MELE CELE MICI ,CA SA-MI ARATE CA SUNT FETE BUNE!SI-MI UREAZA SI MIE CA DUMNEZEU SA-I FIE MILA SI DE MINE SI SA MA LUMINEZE SPRE ISLAM.Sunt multe de contrazis din teoria dumitale.,multe.Dumneata jonglezi cu cuvintele luate din fraze,nu continui frazele,lasi lumea sa creada gresit unele lucruri,asta este rautate.I-am povestit sotului si copiilor despre STILULdv.PERICULOS si de URA dv.MAma draga ,daca si psibilitati ,faci un circuit prin anumite tari musulmane si vei vedea diferente f.mari de la teorie la practica.Exista un proverb arab: USA PE CERE INTRA VANTUL ,INCHIDE-O SA NU FACA CURENT.Am incercat ,cat am putut si eu cu putinele cunostiinte ,sa ma fac si eu inteleasa,dar dv.aveti o tactica nu tocmai crestineasca,de aceea orice a-ti dori sa mai spuneti ......Domnul Iisus ne-a spus ,ca nu ce punem in gura e spurcat ci,ce scoatem din gura e spurcat.Eu asa le spun si acelor musulmani care se aseamana cu dv. la gandire.CAUTA TRADUCEREA CORECTA A CORANULUI cu explicarea versetelor ] SAU INVATA LIMBA ARABA SI DUPA ACEEA FACI PROPAGANDA ANTI-ISLAMICA ONLINE.ROMANCELE DE AICI CARE S-AU CONVERTIT,TOATE AU ACELASI CORAN TRADUS CU EXPLICAREA VERSETELOR.Daca te intereseaza le intreb de cine e tradus .DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!Sarbatori fericite.
|