View Single Post
Vechi 22.02.2009, 20:16:40
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Ceea ce este de la Dumnezeu nu piere,Biserca Lui este atat de puternica,ca nici PORTILE IADULUI nu o vor birui.Daca tu spui ca au fost si alte grupari care au respectat aceste invataturi,DE CE S-AU PIERDUT sau- sa zic pe placul tau- INTRERUPT ,firul existentei.Imi aduc aminte ca in F.A. Gamalie (reprezentant a Sinagogii iudaice) spunea ca :DACA ACEASTA INVATATURA NOUA (cea propovaduita de Pavel)NU ESTE DE LA D-ZEU EA SE VA DESFIINTA,--ori de ce invatatura voastra nu merge pana la originea Apostolilor...,nu cumva acele grupari de care vorbeai se potrivesc cuvintelor lui Gamaliel?
Daca as fi areu,si as dori sa ma convertesc la o credinta cred ca mai intai m-as uita la ISTORIA ei,apoi m-as boteza...nu percep o credinta fara o istorie!!!!
1. Pe vremea lui Gamaliel nu exista nici biserica ortodoxa nici biserica adventista. Exista o biserica formata din credinciosi care respectau invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Apostolilor Sai. Astfel de credinciosi au existat tot timpul. Chiar daca anumite comunitati au fost distruse aproape total de bisericile dominante si "cu istorie", "poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Hristos" au fost pastrate.

2. Daca ati fi ateu ar fi bine sa va convertiti la acea credinta care respecta Invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli. Aceste invataturi se gasesc numai in Sfanta Scriptura. Asa ca va sfatuiesc sa studiati Sfanta Scriptura. Istoria va poate minti (depinde de cine este scrisa). Eu cunosc un om care a inceput teologia ortodoxa, si studiind istoria a renuntat si a devenit "sectant" (l-am intalnit la Pascani).