Io,Danyel,cunosc un penticostal,da nici el bietu nu stie de unde e numele sectei lui.Mi-e drag,asa ,ca si om,avea mari pacate in tineretze.Fuma,bea,preacurvea,,,da cand s-o hotarât sa se boteze la ei,acolo,mai sa stii ca s-o lepadat de porcariile alea.An schimb a primit duhu ereziei.Bineantzeles ca s-a nascut omu antr-o familie de "pocaitzi".Daca ma lauda pe mine un ortodox,iti spun sincer ca e baiu.Da daca ma lauda un neoprotestant e baiu de on milion de ori.Ce vad frumos la ei(noeprotestantzi) e nasterea de prunci,demn de laudat,si purtarea(a unora)crestineasca,la nivel,exclusiv aici,pe orizontala.Dar haideti,sa luam pelde de Maica Domnului si de sfintzii de la ea incoace,ca de mii de ori aveau sfintzii trairi crestinesti decat fratzii nostrii neoprotestantzi,ca se vorbeste clar de rugaciunile sfintzilor in scripturi....Ca a gresit sfantul sinod cand a dat binecuvantarea pentru Oastea Domnului,mi-e si teama sa ma-ntreb..Asta numai Bunul Dumnezeu stie de ce a angaduit sa se antample.Imi place sa cred ca pentru intoarcerea multora la dreapta credintza!!!!!
|