View Single Post
Vechi 23.02.2009, 07:52:22
AltulDesigur AltulDesigur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2009
Implicit

Cristi, chiar daca am zis ca nu vreau sfaturi, de fapt asteptam ca cineva sa-mi raspunda. Situatia in care ma gasesc acum e cu atat mai neagra cu cat sunt departe de tara, nu am prieteni, familie, nimic. Sunt practic singur si m-am trezit ca dupa 8 ani de casnicie sa nu-mi mai recunosc sotia. Parca e alta persoana. Nu-mi vine sa cred cum imi vorbeste, cum imi ascunde ABSOLUT tot ce face, unde merge, cu cine se-ntalneste, pe ce cheltuieste banii..Si-a deschis un alt cont, scoate bani cash ca sa nu am nicio dovada pe ce cheltuieste banii...si multe alte mizerii. E greu tare sa descoperi ca omul de langa tine isi bate practic joc de...tine.E greu sa accepti ca nenorocitii aia de bani sunt totul si ca de fapt nimic nu mai conteaza pentru ea. Pana la urma iti dau dreptate Cristi, s-ar putea ca acest lucru pe care eu il vad rau acum sa fie de fapt inceputul Eliberarii.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa nu ne ia mintile cu totul si sa fim sanatosi. Restul sunt amanunte, important e cu cine jucam la marcaj in meciul cu Serbia, ca aia joaca tare pe contraatac...
Doamne-ajuta!
Reply With Quote