View Single Post
Vechi 23.02.2009, 09:21:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din Vsovi:
[COLOR=blue]"... deci nu s-a facut parintele Cleopa temei de necredintza... ci din contra... recunoscandu-i..."[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]Să avem pardon! Părintele Cleopa NU i-a recunoscut pe pucioși, ba dimpotrivă!!!! Mai informează-te... please![/COLOR]
[/COLOR]
de unde? de la radiuo-shantz? ori de pe la ibrircele gLumii?

eu citez din ce au zis ei, din ce este scris, din ce au marturisit ca i-a auzit o tzara intreaga... dar dumneata negi ceea ce este scris, ce au declarat ei, shi imi sugerezi ca dumneata eshti mai bine informata, de unde? te informezi dumneata?

eu- tzi-am explicat sensurile cuvintelor acestori mari batrani, iar patriarhia vezi shi dumneata ce a declarat:

[COLOR=#0000ff]"În urma analizării referatului privind manifestările de la Glodeni – Pucioasa, a discuțiilor purtate și la propunerea Comisiei canonică-juridică și pentru disciplină, Sfântul Sinod hotărăște:

– Întrucât manifestările în cauză, străine Ortodoxiei, au avut loc în cuprinsul Arhiepiscopiei Târgoviștei, urmează ca aceste probleme să fie în atenta supravechere a arhiereului locului care va lua măsurile cele mai potrivite cu putință, pentru integrarea pe făgașul învățăturii ortodox-creștine, tradiționale, a celor în cauză."[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=black]de aici rezulta nu ca i-a renegat ori i-a abandonat ci BOR se straduie sa aiba grije de ei ca sa nu apara in sanul BOR lucruri straine de invatzatura ortodoxa... [/COLOR]

Iar proorociile venite prin Hristos-Dumnezeu, Cuvantul lui Dumnezeu potrivit cu timpurile de astazi nu sunt in nici un fel straine ortodoxiei, cum te stradui dumneata sa demonstrezi... vai de tine daca ai sa shi reusheshti shi ai sa-i rupi de ortodoxie... ori pe unii ori pe altzii caci shtii dumneata cine se ocupa cu asta: ori inchizitzia, ori diavolul pizmash ce umbla dupa dezbinari ca sa uneasca fatzarnic shi cu credintza prefacuta...

deci Maria-Margareta, in concluzie, nu este vorba de nici o secta iar parintzii Cleopa shi Papacioc tzi-am aratat din cuvintele lor, din ce este scris shi declarat de ei ca shtie o tzara intreaga shi nu la radio-shantz, ce inseamna pentru mine cuvintele lor, ca ei au marturisit cele 7 Trambitze... shi nu au cerut sa ne poticnim in ei credintza noastra... caci s-au aratat plini de smerenie... deci nu se poate sa le intorci cuvintele in sensul dizertatziei dumitale sau sa ma lashi sa cred ca au declarat altceva decat ce este scris shi inregistrat... deci insinuari ca dumneata ai fi mai informata, dar fara sa aduci declaratzii oficiale... este pura speculatzie,

eu tzi-am citit doar din ce este scris, din ce mi-ai adus tu ca shi texte, shi tzi-am aratat ca din ce a hotarat biserica, se arata ca sunt multe nelamuriri, shi ca pentru a linishtii credincioshii de asha zisa tulburare shi valva facuta de massmedia au hotarat sa aiba grija de acel fenomen religios... ca sa nu se abata de la invatzatura Ortodoxa, deci in Raspunderea Ierarhului locului, caci pe arh. Irineu l-au convins sa nu se amestece, deci in raspunderea ierarhului locului va ramane ca sa-i indrume cu duhul blandetzii in cazul in care lucrurile o iau pe fagashul strain de BOR...

dar ma intreb eu, shi te intreb shi pe tine, mare amatoare de "adevar", daca ei sunt straini, Pucioshii, cele 7 Trambitze ale Domnului shi celelalte sfinte Manastiri care tzin la traditzia acestui popor, la Adevarul dinainte de anii '40-50, cum ne povestea shi Parintele Cleopa despre istoria Adevarata a acestui popor, deci daca ei tzin la ce avem noi mai profund autentic, atunci cei ce se fac slujitorii CMB shi CIE, ai UE shi NATO ori KGB, atunci aceshtia nu aduc lucruri straine ortodoxiei in sanul bisericii noastre Apostolice?...

deci eu am priceput foarte bine dar din ce este scris shi oficial, shi nu din ce rautatzi ai vrea dumneata sa credem, pe baza gLumelor-hulelor acestei Anca-Estera...

shi chi-ar tzi-ai facut o datorie de onor-mandrie sa ma "indreptzi" prin a ma face sa nu mai cred in Dumnezeu? in Cuvantul lui Dumnezeu? dat prin Trambitze, prooroci shi BOR?

itzi doresc sa nu reusheshti, ca shtiu ca sunt slab shi asha merge credintza mea dupa cum bate vantul de la apus ori de la rasaritul-siberian-tibetan, asha cum ma nalucifariferizabilizeazaSF prin urechi shi ochii shi prin vazduhuri ca sa credem minciunile difuzoarelor... a propagandei... de toate felurile... caci credintza mea e firava... shi daca n-ar fi Dumnezeu m-ash prapadi la prima incordare musculara a poamelor goliciunilor...

deci sa nu reusheshti sa ma convingi itzi doresc! iar eu sa nu ma abat nici la stanga shi nici la dreapta...

"increderea pe cei din picioare, desnadejdea pe cei cazutzi, ii doboara" (sf Ioan Gura de Aur)
"mustrarea invinge, dar nu convinge" (Trambitza nr3)
"nici abuzul, nici refuzul" (Trambitza nr3)
"taina vorbei cele Mari" (Trambitza nr2)

iar intre acestea este gLumea cea larga a caldeenilor caldicei...