Citat:
[COLOR=Blue]"...deci Maria-Margareta, in concluzie, [COLOR=Red]nu este vorba de nici o secta [/COLOR]iar parintzii Cleopa [COLOR=Red]shi Papacioc[/COLOR] tzi-am aratat din cuvintele lor, din ce este scris shi [COLOR=Red]declarat de ei[/COLOR] ca shtie o tzara intreaga shi nu la radio-shantz, ce inseamna pentru mine [COLOR=Red]cuvintele lor[/COLOR], ca [COLOR=Red]ei au marturisit cele 7 Trambitze[/COLOR]..."
[COLOR=Black]Măi Vsovi, părintele Cleopa nu mai e printre noi, dar părintele Arsenie mai este. De ce nu-l întrebi , înainte de a vorbi în numele lui?
[/COLOR][COLOR=Black]Am să-l întreb eu, atunci:[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]Părinte Arsenie Papacioc, este aici un creștin, pe nume Vsovi, care zice că ține de B.O.R., și care zice despre sfinția voastră că ați fi mărturisit "cele 7 trâmbițe apocaliptice" în sensul stabilit de gruparea centrifugă sectară " Noul Ierusalm de la Pucioasa", adică o modalitate de a-și promova pe fondatoarea acestei secte, pe nume Virginia Tudorache (considerată de ei a fi cea de-a 6-a Trâmbiță apocaliptică. Este adevărat?
Și mai zice acest creștin că gruparea Noul Ierusalim de la Pucioasa "nu e sectă". Credeți că are dreptate?
[COLOR=Black]Sper ca vreun creștin, mai apropiat de părintele Arsenie, care urmărește acest Forum, să-i ducă părintelui acest mesaj cât mai repede cu putință, și să ne aducă și răspunsul, pentru a ne lămuri.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
|