View Single Post
Vechi 23.02.2009, 12:05:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat:

[COLOR=blue]"...deci Maria-Margareta, in concluzie, [COLOR=red]nu este vorba de nici o secta [/COLOR]iar parintzii Cleopa [COLOR=red]shi Papacioc[/COLOR] tzi-am aratat din cuvintele lor, din ce este scris shi [COLOR=red]declarat de ei[/COLOR] ca shtie o tzara intreaga shi nu la radio-shantz, ce inseamna pentru mine [COLOR=red]cuvintele lor[/COLOR], ca [COLOR=red]ei au marturisit cele 7 Trambitze[/COLOR]..."

[COLOR=black]Măi Vsovi, părintele Cleopa nu mai e printre noi, dar părintele Arsenie mai este. De ce nu-l întrebi , înainte de a vorbi în numele lui?[/COLOR]

[COLOR=black]Am să-l întreb eu, atunci:[/COLOR]

[COLOR=darkred]Părinte Arsenie Papacioc, este aici un creștin, pe nume Vsovi, care zice că ține de B.O.R., și care zice despre sfinția voastră că ați fi mărturisit "cele 7 trâmbițe apocaliptice" în sensul stabilit de gruparea centrifugă sectară " Noul Ierusalm de la Pucioasa", adică o modalitate de a-și promova pe fondatoarea acestei secte, pe nume Virginia Tudorache (considerată de ei a fi cea de-a 6-a Trâmbiță apocaliptică. Este adevărat?[/COLOR]
[COLOR=darkred]Și mai zice acest creștin că gruparea Noul Ierusalim de la Pucioasa "nu e sectă". Credeți că are dreptate?[/COLOR]

[COLOR=darkred][COLOR=black]Sper ca vreun creștin, mai apropiat de părintele Arsenie, care urmărește acest Forum, să-i ducă părintelui acest mesaj cât mai repede cu putință, și să ne aducă și răspunsul, pentru a ne lămuri.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]

poi draga Maria-Margareta, nu ca sa mintzi asha ca pe o barfa, ca ash fi sustzinut eu asta ca shi cum ash fi vorbit cu el candva sau ce shtiu eu din ce surse, de la radio shantz, ci

din ce este scris de Dansul, din ce este filmat, ca eu nu am vorbit shi nu am scris decat din ce am vazut shi auzit, din ce am citit aici cu tine... deci nu inventa despre mine minciuni ca sa-l pui pe parintele Arsenie sa dezminta sau sa confirme minciuna ca ash fi declarat eu despre el... ca fie pe mine fie pe el sa ne faci mincinoshi.... NU, categoric NU...

citeshte ce am scris eu, shi intreaba-l ce vrei, intreaba-l daca din ce am scris eu am mintzit cu ceva... shi nu ce vrei dumneata sa imi pui in gura mie... shi intreaba-l care-i parerea lui.... daca vrei, cine te opreshte... au am scris doar ca asta am intzeles din ce am vazut, ori am citit, foarte putzin de la duhovnicii noshtrii, de la batrani... shi anume ca ei au recunoscut cele 7 Trambitze ale Domnului.... asta am priceput shi tzi-am arata de ce am priceput asha... ca doar tzi-am explicat pe declaratziile lor...

deci nu intreba dumneata asha ca o barfa, ca sa demonstrezi minciuna pe care eu nu o confirm ca ash fi zis ce spui tu ca am zis despre ce crede domnia sa ori ba, e treaba lor, ci eu din ce au declarat ei tzi-am citit cum am priceput eu, adica am priceput ce ei au crezut in cele 7 Trambitze ale Domnului... care sunt aceia care mi i-ai aratat dumneata...

deci nu umbla dumneata cu barfa in numele meu, ca eu tzi-am aratat ce cred din ce este scris, din ce am vazut pe filme shi din felul lor de a se smeri shi marturisi...

deci daca nu ma crezi pe mine, n-ai decat dumneata sa intrebi in numele tau, dar nu folosindu-te de mine.... ca sa demonstrezi reutatzile necredintzei ce shtiu eu ale cui... shi sa-i pacaleshti astfel shi pe altzii care ar crede daca n-ar fi atatzia "binevoitori"... de partid shi de stat... cum ar veni...

deci draga Maria-Margareta, acum incepi sa contrapui marturiile? incepi sa confruntzi martorii? ei lucrat cumva in KGB seu eshti de la secu'? ori eshti shtirista la radio-shantz? Ce se intampla cu dumneata de continui sa te comportzi ca un falnic securist-activist-comunist? shtiu ca este o urma a trecutului, o reminishcentza ca sa luptzi cu Regele, cu agenturili, cu sectantzii, cu capitalishtii, dar dumneata nu pricepi ce a zis parintele Cleopa?

"eu sunt Moshul putregaiul mancav-ar Raiul" caci
"numai putregaiul cade din Biserica ortodoxa" (Trambitza nr3)

deci nu numai ca se smereshte ci confirma ca noi mergem spre prapastie, spre panecumenism shi CIE shi CMB, deci confirma Trambitzele Domnului... shi asta am sustzinut, iar Parintele Papcioc, confirma asemenea Trambitzele Domnului.... caci a scris mereu shi a marturisit despre asta...
Iar parintele Iustin Parvu shi confirmat de catre Preasfanta Fecioara, care plange din icoana cu lacrimi de mir, a confirmat ca astea sunt vremurile, shi aceea e calea... dar dumneata parca eshti de pe alta planeta!