View Single Post
Vechi 23.02.2009, 12:45:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Shi nu uita ca Moshul Putregaiul este asemenea lui Moshul-Dumnezeu ce s-a aratat lui Petrache Lupu... deci iata ca peundeva, pelanga faptul ca se smerea, el defapt recunoshtea Trambitzele 2 shi 3 iar despre 4,5 recunoashte shi Biserica Ortodoxa, iar despre 6 shi 7 se recunoashte BOR ca nefiind lamurita... shi din pricina masmediei care a facut valva spunand ca se face tulburare au hotarat (talhareshte sau nu, e treaba lor, eu ori pucioshii n-au de ce sa dea socoteala de ce spune parintele ori monahul Nicodim, eu n-am citit) eu nu sunt in masura sa judec sinodul, sau sa afirm intr-un fel ori altul... dar pot sa afirm ca este complet autentic shi de la Hristos-Dumnezeu acest "fenomen" monahicesc care nu este nicidecum o secta... iar cei ce nu cred, sa fie sanatoshi... e treaba lor... dar nu tot contrapune pe urs cu cerb zicand unuia ce a zis celalalt despre el, ca ar vrea sa-i ia imparatzia... ca nu faci altceva decat lucrul celui rau... ca o sculishoara/unealta ca cei doi sa se urasca de moarte... pentru circ, scandal, dezbinare... ori cineshtie ce interese... pana la urma cred ca sunt interesele CIE ori CMB ori cineshti ce interese....

"ma ajutzi" sa nu cred.... poi sa fi sanatoasa shi sa rogi pe cineva sa te ajute sa crezi... caci la judecata asta va fi prima intrebare:
"pentru ce n-ai crezut?"

deci draga Maria-Margareta, ma iarta ca tzi-am raspuns iar shi iar, dar dumneata nu pricepi ca nu eu sunt problema? nu de mine/noi trebuie sa te iei? nu eu sunt subiectul ca sa ma dovedeshti pe mine in vre-un fel, ci e vorba de altceva, de altCineva... despre asta este Subiectul shi despre trambitzele Sale proorocitoare... ca eu sunt un mirean pacatos din BOR care nu are nici o pretentzie, nici sa-l crezi nici sa nu-l crezi, ci faci asha cum pofteshti, dar eu am scris din bucurie shi din Adevar... din ce este scris, vazut shi auzit.... shi marturisit pana shi de tine... dar fireshte dumneata marturiseshti asha ca barfele, ca shtirile... caci nu te aratzi decat ca ai sustzine pe Anca-Estera din Targovishte... dar care este parerea ta? dumneata ce crezi shi "pentru ce M-ai parasit" asta nu marturiseshti? ce motive ai ca sa crezi ca ar fi rai shi mincinoshi? interpretarile rautacioase, hazlii shi ironic-hulitoare? asta e argumentul tau? demolarea Adevarului tzinut sub obroc de peste 60 de ani? asta este ceea ce urmareshti?

"Puterea cea sfanta este doar in lupta cea buna pentru Adevar" cam asha este lozinca de la TolkShoc ca ar fi zis sf Ap Pavel...

astfel ca ma iarta daca iarashi te-am suparat... sau te-am jignit pe nedrept, pentru ca eu cred shi dumneata nu pricepi cum de este posibil... dar nu este suficient doar sa crezi pentru ca shi dracii cred shi se cutremura...