View Single Post
Vechi 23.02.2009, 13:34:11
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Scrisoare deschisă către părintele Arsenie Papacioc

[COLOR=black]Da, Vsovi, ai dreptate, nu trebuia să-l întreb pe părintele Papacioc cu cuvintele mele, ci cu ale frăției tale.[/COLOR]
Mă voi strădui acum să rectific această enormă greșeală.

[COLOR=darkred]Părinte Arsenie Papacioc, este aici, pe Forumul Creștin Ortodox, un creștin pe nume Vsovi, care zice că ține de B.O.R., și care zice despre sfinția voastră următoarele (citez):[/COLOR]

[COLOR=blue]"... in concluzie, [/COLOR][COLOR=red]nu este vorba de nici o secta [/COLOR][COLOR=blue]iar parintzii Cleopa [/COLOR][COLOR=red]shi Papacioc[/COLOR][COLOR=blue] tzi-am aratat [/COLOR][COLOR=red]din cuvintele lor[/COLOR][COLOR=blue], din ce este scris shi [/COLOR][COLOR=red]declarat de ei[/COLOR][COLOR=blue] ca shtie o tzara intreaga shi nu la radio-shantz, ce inseamna pentru mine [/COLOR][COLOR=red]cuvintele lor[/COLOR][COLOR=blue], ca [/COLOR][COLOR=red]ei au marturisit cele 7 Trambitze[/COLOR][COLOR=blue]..."[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#993300]Cu iertăciune pentru deranjul pe care vi-l fac, vă rog să mă lămuriți în legătură cu aceste afirmații de mai sus. Fac precizarea că expresia “[/COLOR][COLOR=red]cele 7 Trâmbitze[/COLOR][COLOR=#993300]” reproduce poziția apreciativă a grupării “Noul Ierusalim de la Pucioasa” față de unele personalități creștine ale istoriei, respectiv: preoții Iosif Trifa, Arsenie Boca și Ioan Iovan; monahia Veronica Barbu; mirenii Petrache Lupu de la Maglavid și Virginia Tudorache de la Pucioasa.[/COLOR]
[COLOR=#993300]Blagosloviți și iertați,[/COLOR]
[COLOR=#993300]Maria Marga - 23 feb.2009 [/COLOR]
[COLOR=#993300] [/COLOR]
[COLOR=black]Sper ca vreun creștin, mai apropiat de părintele Arsenie, care urmărește acest Forum, să-i ducă părintelui acest mesaj cât mai repede cu putință, și să ne aducă și răspunsul, pentru a ne lămuri.[/COLOR]