View Single Post
Vechi 23.02.2009, 15:05:13
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

[SIZE=4]Foarte bine că spuneți că nu sunt pe placul meu, dar atunci dați o explicație în spiritul adevărului, în spiritul Bibliei. Așa că o să le reiau până vă ocupați la modul serios de ele:[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE]
D-le Ovidiu, pot sa ma ocup eu in cel mai serios mod de problemele ridicate, ca dvs. tot o sa le reluati. Altceva nu stiti sa faceti. Noi am mai discutat de nenumarate ori aceste versete. Daca ne uitam in topicul "Despre penticostali, baptisti, adventisti", intre pag. 27-31 dvs. si cu mine (ma numeam "mariann") am discutat aceleasi probleme. Acest lucru il recunoasteti si dvs., intr-o postare ulterioara, de pe topicul "Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte" (titlu mincinos). Redau un fragment din postarea in care recunoasteti acest lucru:

"Am discutat si eu cu sectantul respectiv de mai sus atunci când intra pe forum sub denumirea de Mariann, această problemă a inexistentei constiente a sufletului după moarte" (am copiat dintr-o postare a dvs.)

Apoi, pe topicul pe care ne aflam, reincepe discutia pe aceleasi probleme, incepand de la pag. 12. Desi v-am raspuns, treptat la toate intrebarile (nu cred ca am scapat ceva), dvs., in disperare ati inceput sa postati in mod repetat aceleasi si aceleasi intrebari, doar ca sa umpleti paginile.

Ati primit raspuns la toate problemele ridicate, in repetate randuri (Schibarea la fata, pilda bogatului nemilostiv, 1 Petru 3:18,19; Marcu 9:43,44; 2 Corinteni 5:8,9; Matei 2:31,32, etc).

Cu toate acestea, ultima dvs. postare (cea de azi 23.02.2009), o putem regasi aproape identic, in paginile acestui topic, chiar de cate 2-3 ori pe aceeasi pagina. Revedeti paginile 15, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 32, 34, 35, 36, 37, 41, 46, 47.

Puteti sa va manifestati neputinta repostand, in continuare, aceleasi texte la care ati primit raspuns. Deocamdata, mai sunt si alti parteneri de discutie. Dvs. sunteti doar o caseta care se tot reia si nu cred ca merita sa va raspund decat atunci cand voi avea prea mult timp.

P.S. Poate ar fi mai bine sa-i explicati d-lui Geony, ce ati vrut sa demonstrati cu acele traduceri in paralel, postate pe topicul "Despre ziua de sabat a adventistilor", la pag. 22.