View Single Post
Vechi 23.02.2009, 16:34:02
oanamiki26 oanamiki26 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Unhappy vreau sa il ajut si nu stiu cum

buna. ma numesc oana, si am 26 ani. Timp de 5 ani am fost impreuna cu un baiat,ne-am inteles f bine dar brusc relatia s-a rupt,a vrut sa ne despartim fara nici o explicatie. Am aflat ulterior ca el sufera de epilepsie si inainte sa ne despartim noi, ar fi avut o criza ff urata, de fata cu toti colegii lui. Eu nu am stiut de aceasta boala a lui timp de 5 ani, a mai avut o singura criza inainte de a ma cunoaste pe mine, iar aceasta a doua, a venit ca o confirmare practic, a acestei boli. De atunci, de un an si ceva, omul asta s-a schimbat radical...a avut relatii cu femei usoare, bazate doar pe partea fizica si atat...conduce masini cu multi cai putere, lucru contraindicat la boala lui. Spune tot timpul ca el este un om nenorocit, ca nu va putea fi niciodata fericit din cauza bolii lui, nu accepta sa vb cu nimeni despre ea...zice ca Dumnezeu l-a batut intr-un mod prea crunt.
Am incercat sa vb cu el, i-am explicat ca boala nu poate sta in calea fericirii noastre, dar el o tine pe a lui, ca nu are ce sa imi ofere, asa ca mai bine stam despartiti
intrebarea mea este: se poate ajuta un om in asemenea situatie? sau este pe un drum prapastios, si fara intoarcere...eu ma rog aprins pt el, ma duc si ii dau acatiste pe unde pot. Acum ma duc la Sf Necatrie la Radu Voda, poate primesc ajutor pt el...NU mai stiu ce sa fac...e din ce in ce mai afunadat in deznadejdea asta...
Reply With Quote