View Single Post
Vechi 23.02.2009, 15:45:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona13 Vezi mesajul
Cuvintele scripturii nu sunt in favoarea sau impotriva nimanui si eu nu ma refer la religia noastra sau a pocaitilor ci la mantuirea mea.Ce faci tu cu pacatele tale?
"Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. (Rom.3:23)"
bine zic pocaitzii ca trebuie sa ne pocaim, dar nu urmandu-i pe ei, ci potrivit cu starea shi chemarea ta, shi nu asha o data cand te reboteaza ei lepadandu-te de ortodoxie, ci mereu trebuie sa te pocaieshti dar fara sa te lashi clatita de la starea ta cu indreptari fatzarnice, de catre injerii nedreptatzii... caci sectantzii se cred mantuitzi shi zac in nebunia de pe urma, shi au ca baza scriptura, dar este rastalmacita spre a lor pierzare, caci darul Duhovnicesc ei nu il au, shi ei cred ca se mantui prin fortzele lor, prin credintza in ei inshishi, caci ei tagaduiesc puterea sfintzitoare a lui Dumnezeu shi lucrarea shi predaniile Bisericeshti... deci e bine sa te bazezi pe scriptura, dar sa intrebi pe duhovnici, sa cautzi in carzti, se te rogi spre luminarea mintzii shi nu ca sa te mandreshti shi sa te contrazici pe baza de scripturi ca sa-i supui shi pe altzii invatzaturilor greshite ale tale shi sa te lauzi apoi cu trupurile lor, catzi prozelitzi ai facut shi catzi s-au lasat de pacate... ca e de forma... caci radacina mandriei ei n-au scos-o shi nici multe alte radacini shi tulpini...

deci nu te lua dupa ei, shi nu-i urma, shi nu-tzi baga capul in cuibul de viespi (duhurile rele alungate prin molifte, nu le citi doar pe alea mereu) shi nu da cu bata in viespii sectari... ci tzine-te de Biserica, de duhovnici shi de liturghie... shi pocaieshte-te mereu nu pentru altceva ci pentru ca Imparatzia Cerurilor s-a apropiat, cum ne indeamna Apostolul mereu...
Reply With Quote