Marturii Scripturistice a Sf.Moaste
[SIZE=4]
Citat:
În prealabil postat de simona13
Vad ca sunteti un om foarte religios si cunascator si daca vreti cred ca puteti sa ma lamuriti.[/SIZE]
|
Citat:
În prealabil postat de simona13
[SIZE=4]Am avut discutii serioase cu pocaiti si acestea spun ca inchinarea la moastele sfintilor ar fi ne Biblica?
|
[/SIZE]
[SIZE=4] [/SIZE]
[SIZE=4]2Petru 1, 4 -"Prin care El ne-a hărăzit mari și prețioase făgăduințe, ca prin ele să vă faceți părtași dumnezeieștii firi, scăpând de stricăciunea poftei celei din lume."[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Evrei 12, 10 - "Pentru că ei, precum găseau cu cale, ne pedepseau pentru puține zile, iar Acesta, spre folosul nostru, ca să ne împărtășim de sfințenia Lui. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Fapte 2,31 - "Mai înainte văzând, a vorbit despre învierea lui Hristos: că n-a fost lăsat în iad sufletul Lui și nici trupul Lui n-a văzut putreziciunea"[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Romani 8,9-12 - Dar voi nu sunteți în carne, ci în Duh, dacă Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi. Iar dacă cineva nu are Duhul lui Hristos, acela nu este al Lui. [/SIZE]
[SIZE=4] - Iar dacă Hristos este în voi, trupul este mort pentru păcat; iar Duhul, viață pentru dreptate, [/SIZE]
[SIZE=4] - Iar dacă Duhul Celui ce a înviat pe Iisus din morți locuiește în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Iisus din morți va face vii și trupurile voastre cele muritoare, prin Duhul Său care locuiește în voi. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Romani 12, 1 - Vă îndemn, deci, fraților, pentru îndurările lui Dumnezeu, să înfățișați trupurile voastre ca pe o jertfă vie, sfântă, bine plăcută lui Dumnezeu, ca închinarea voastră cea duhovnicească, [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]1Corinteni 6,19-20 - Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu și că voi nu sunteți ai voștri? [/SIZE]
[SIZE=4] - Căci ați fost cumpărați cu preț! Slăviți, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Galateni 6,17 - De acum înainte, nimeni să nu-mi mai facă supărare, căci eu port în trupul meu, semnele Domnului Iisus. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Filipeni 1,20 - După așteptarea și nădejdea mea că întru nimic nu voi fi rușinat, ci, întru toată îndrăzneala, precum totdeauna, așa și acum, Hristos va fi preaslăvit în trupul meu, fie prin viață, fie prin moarte; [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Filipeni 3,21 - [/SIZE][SIZE=4]Care va schimba la înfățișare trupul smereniei noastre ca să fie asemenea trupului slavei Sale, lucrând cu puterea ce are de a-Și supune Sieși toate. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
|