View Single Post
Vechi 23.02.2009, 17:07:39
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Sa stii ca Sf,Nectarie face MARI minuni numai sa nu merggi la el cu inima indoielnica, ci sa crezi deplin ca te ajuta! Eu am trait N minuni cu Sf.Nectarie! Il iubesc si simt binecuvantarea lui! Nu te indoi zicand ca "poate" te ajuta, ca fiind "hai sa vad daca poate si asta sa faca ceva" ceea ce inseamna neincredere si apoi batjocura!
Fii deplin convinsa ca Sf.Nectarie te ajuta! Cere de la parintii calugari de acolo sa iti dea intr-o sticluta ulei din candela Sfantului unde sunt Moastele! Si sa il ungi mereu pe frunte si sa il rogi in minte sau cu voce sa il ajute!

Da-mi te rog si mie NUMELE lui, ma voi stradui sa il pomenesc si eu la rugaciune si sa il trec la pomelnic si nadajduiesc in mila lui Dumnzeu si a Sf.Nectarie ca VA FI BINE!!!!
Pe de alta parte as dori sa mai adaug ca e f important sa nu ne pierdem aceasta incredere, chiar daca raspunsul la rugaciunea noastra nu a fost cel asteptat de noi!!!!!Sa nu deznadajduim!!.... am avut ferma convingere ca tata se va face bine.. si m-am rugat Sf Nectarie sa il readuca acasa.. simteam in inima mea cu tarie ca tata va ven acasa... dar uite ca nu a fost asa! Nu mi-am pierdut insa increderea ca Sfantul continua sa reverse binefaceri in viata mea si a familiei mele.
Reply With Quote