View Single Post
Vechi 24.02.2009, 01:17:28
AltulDesigur AltulDesigur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2009
Implicit

Si eu cunosc destule cazuri in care sotul controla absolut totul, iar saraca femeie era practic legata orintr-un cordon ombilical invizibil de cel caruia ar fi trebuit s-o iubeasca, s-o respecte si s-o faca fericita. Din pacate situatia la noi e cam pe dos. Niciodata nu am avut vreo banuiala ca sotia mea poate sa-mi ascunda atatea lucruri, sa se schimbe asa de mult doar in cateva saptamani si sa ma urasa cu atata patima. In ultimele saptamani am descoperit ca sotia mea isi uraste nu doar sotul ci si socri chiar si tara in care s-a nascut si din care a venit si in general cam orice lucru pentru care are legatura cu mine. Ultimele zile mi-a spus ca v-a pleca de-aici si va lua cam 75% din mobila, masina iar restul de datoriile/banii stransi ii vom imparti jumatate-jumatate. A sunat la administratia blocului in care noi locuim sa le zica sa ma dea afara de-aici dupa terminarea contractului (contract care se resemneaza in fiecare an). Nu vrea doar sa ma parasesca, vrea sa ma distruga cu totul Daca initial am fost de-acord ca in cazul unui divort sa nu facem mare tambalau si sa ne-ntelegem asupra bunurilor comune, acum imi dau seama ca de fapt..acest lucru nu se poate pur si simplu.
Hmm, si cand te gandesti cat caz face de faptul ca e fiica de preot (un om admirabil de altfel, la fel si mama-soacra). E la fel cum ai presupune ca un copil de politist nu va fura nicodata ceea ce e..cel putin improbabil.
Reply With Quote