View Single Post
Vechi 24.02.2009, 10:42:15
pitulicea pitulicea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2009
Implicit

Iertati-ma ca am gresit! Sunt ortodoxa. De aceea este bine ca sunt forumuri ortodoxe ca sa discutam si chiar sa invatam. Si e bine ca sunt si oameni pregatiti care poate vor avea bunatatea sa ne corijeze si sa impartaseasca cu noi adevarul.

"Dan 9:25 Să știi, dar, și să înțelegi că de la darea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni, piețele și gropile vor fi zidite din nou, și anume în vremuri de strâmtorare.

Dan 9:26 După aceste șaizeci și două de săptămâni, Unsul va fi stârpit, și nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea și Sfântul Locaș, și sfârșitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât că războiul va ține până la sfârșit, și împreună cu el, și pustiirile.

Dan 12:12 Ferice de cine va aștepta și va ajunge până la o mie trei sute treizeci și cinci de zile!

Dan 12:8 Eu am auzit, dar n-am înțeles; și am zis: „Domnul meu, care va fi sfârșitul acestor lucruri?”

Dan 12:9 El a răspuns: „Du-te, Daniele! Căci cuvintele acestea vor fi ascunse și pecetluite până la vremea sfârșitului."
Presfanta Treime miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea!
Amin.