Citat:
În prealabil postat de vasinec
Cinstirea sambetei (ziua a saptea) este o traditie antibiblica si demonica, ziceti dvs. Aproape ca nu mai stiu ce sa spun. Sunt un pic perplex. Nu stiu cand a pazit diavolul ziua a saptea.
Stiu ca Dumnezeu a "binecuvantat-o si sfintit-o" de la facerea lumii (Facerea 2:3).
Stiu ca tot Dumnezeu (nu diavolul) a scris 10 Porunci, in piatra. Una dintre ele ne invata sa pazim si sa sfintim ziua a saptea, ca pe o sarbatoare a crestie impreuna cu Creatorul (Iesirea 20:8-11).
Stiu ca in "traditia" Domnului Iisus Hristos, ca Domn al sambetei (Marcu 2:28), era pazirea acestei zile sfinte (singura zi din saptamana despre care se spune ca Dumnezeu a sfintit-o si binecuvantat-o).
"Dupa obiceiul Sau, in ziua sambetei a intrat in singoga" (Luca 4:16).
"Dupa obiceiul Sau". Considerati ca obiceiul Domnului sambetei era demonic? Il acuzati pe Domnul Iisus Hristos? Pe cine slujiti dvs.?
Noi doar am "imprumutat" obiceiul pazirii zilei a saptea de la Domnul Iisus Hristos, Domnul sambetei.
|
esti prost informat. pai cum era altfel sa se intalneasca cu multimea si sa le vorbeasca daca nu respecta obiceiurile lor fratioare? doar nu voiai sa se duca duminica? tre sa ne raportam la vremurile acelea. mare atentie! insa, voi, va credeti mai destepti decat toti sfintii parinti care s/au indeletnicit cu rugaciunea si cu citirea sfintelor scripturi mii de ani n/au vazut ceea ce voua vi se nazare atat de clar. la voi totul se traduce dupa cum visati peste noapte sau dupa vreo pastila aruncata de vreun luminat pastor... toti aveti versiunea proprie a evangheliei in cap si de aceea v/ati inmultit ca ciupercile in ereziile voastre...
noul testament a innoit totul. insa voi tot o trageti cu vechiul testament si cu citate de acolo fara sa va ganditi ca Mantuitorul prin Sfanta Inviere a Sa ne/a dat viata noua si legi noi. oricum, faptul ca parintele cleopa a intors atatia pastori rataciti la credinta stramoseasca, chiar cu armele lor, ar trebui sa va dea de gandit ca sunteti grozav pe aratura... macar daca ati fi constanti si in erezia voastra, dar va schimbati si tot scorniti pe zi ce trece alte gandiri pierzatoare. voi incontinuu va transformati si abia ati aparut de ceva timp. insa ortodoxia fratiorilor de 2000 de ani se roaga si progreseaza in interior. e ca un inginer care stapaneste perfect un domeniu si se specializeaza in el ajungand sa viseze si noaptea ceea ce face. pe cand voi incercati sa va specializati in 10 domenii diferite despre care habar n/aveti decat din auzite, de la alti rataciti... si pe niciunul nu/l stapaniti.
Domnul si Maica Domnului sa va lumineze...