View Single Post
Vechi 24.02.2009, 14:45:12
lauramih lauramih is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Am citit mai sus de cununia unei ortodoxe cu un musulman. Unde se face aceasta cununie, la ce biserica? Poate BO sa cunune un musulman cu o ortodoxa?
Of, tu chiar nu ai inteles nimic

Esti orbita.

Dar despre faptul ca, inainte de casatorie cu o luna, o ramanca casatorita cu un musulman arab (un tip, la fel, foarte docil), cu 2 copii REUSITI, DESTEPTI, EDUCATI ,m-a sfatuit SA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUG cat mai am timp

De bine m-a sfatuit asa?

Tu crezi ca suntem invidioase pe iubirea ta si poate, daca noua nu ne-a mers, de ce sa mearga altuia?

Ce fel ma faci- fara se vrei- sa gandesc...

Nu intelegi ca toti oamenii indragostiti simt aceeasi iubire, simt la fel- ca e o dragoste cum n-a mai fost, cum nu s-a mai pomenit? ca altfe nu s-ar casatori, nu?!

Romancele convertite (treaba lor..) nu au stat pe forumuri inainte de a o face. Pentru ca EL NU AU AVUT NICI O INDOIALA
dar tu o ai...deci mai ai o sansa

Daca ne perdem timpul cu sfaturi , spune-ne de pe acum. Se va gasi un preot sa te sfatuiasca, trebuie sa cauti.

dar problema nu e acum, ci

ce faci mai tarziu?

p.s. sa stii ca fostul meu sot imi cumpara cruci; la mine Biblia a stat mereu pe noptiera

Of, oare nu intelegi ca e vorba de mult mai mult si ca cea mai pretioasa lectie- experienta personala- poate fi mult prea amara?

Indienii sunt mult mai ingusti la minte decat arabii.

Iti zic pentru ca traiesc intre ei. La ei- chiar dc esti de aceeasi religie, dar de alta nationalitate- familia te va privi ca pe o paria. poti sa vrezi? Indieni se cred buricul pamantului, pe degeaba. Intelege ca vreau sa iti jugnesc prietenul, dar ii stiu ca pe palma mea. Arabii macar au facut ceva eforturi la astronomie si matematica.

Oare de ce nu vrei sa intelegi ca nu spunem basme aici?

Sa stii ca, inainte de a locui printre indieni si arabi, visam sa lucrez pentru refugiati. Atat de pura la inima eram. Stand si vazand-ZI DE ZI, CEAS DE CEAS- cat de murdar gandesc unii despre altii (ma refer la indieni aici) sau-la arabi- cat de greu accepta ca si tu, ALTCINEVA, esti ca ei, om ca ei, in toate...aproape ca ma salbaticisem si eu. Nu suportam sa fiu privita de un alt barbat, sau sa mi se intinda mana..

intelege ca..incet-incet te schimbi de nu te mai recunosti, vei fugi de tine, doar in numele iubirii; si, cu cat el e mai bun, cu atat prapastia in care cazi va fi mai mare

eu nu vad nimic curat intr-o femeie convertita; poate va veni cu invective, dar chiar nu-mi pasa

e ca si cum te desprinzi de tine

Banuiesc ca simti ca iubire ca a ta nimeni nu a mai avut, asadar noi vorbim pe dinafara.

Vai de noi, ne pierdem vremea cu tine.