View Single Post
Vechi 24.02.2009, 16:08:23
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Stiu ca tot Dumnezeu (nu diavolul) a scris 10 Porunci, in piatra. Una dintre ele ne invata sa pazim si sa sfintim ziua a saptea, ca pe o sarbatoare a crestie impreuna cu Creatorul (Iesirea 20:8-11).
Stiu ca in "traditia" Domnului Iisus Hristos, ca Domn al sambetei (Marcu 2:28), era pazirea acestei zile sfinte (singura zi din saptamana despre care se spune ca Dumnezeu a sfintit-o si binecuvantat-o).
"Dupa obiceiul Sau, in ziua sambetei a intrat in singoga" (Luca 4:16).
"Dupa obiceiul Sau". Considerati ca obiceiul Domnului sambetei era demonic? Il acuzati pe Domnul Iisus Hristos? Pe cine slujiti dvs.?

Noi doar am "imprumutat" obiceiul pazirii zilei a saptea de la Domnul Iisus Hristos, Domnul sambetei.
1)Stii ce a zis Mantutorul tanarului bogat care a spus ca toate poruncile le-a pazit din tinerete? Nu i-a spus :ESTI MANTUIT!!! El a spus ca nu a venit sa strice Legea, dar a adaugat multe la lege? Nu a negat poruncile, dar nici nu si-a centralizat invatatura pe ea.
2)Daca Iisus pazea cu SFINTENIE ziua sambetei nu era acuzat de iudei mereu ca o incalca...tu stii mai bine ce insemna respectul pentru sabat (asa cum era el respectat de iudei), DE CE IISUS NU L-A RESPECTAT? Sa nu-mi spui ca Iisus "O STRECURAT SABATU"?
3)"Nu am venit decat spre oile pierdute ale casei lui Israel",si totusi evanghelia s-a raspandit la toata lumea...DE CE? De ce Iisus intra in sinagoga in zi de sabat?Atuncii erau stramosii vostri adunati pt.rugaciune...CE FACEA ACOLO IISUS? pe langa rugaciune...raspunde-mi!!!!
DOMNUL IISUS ESTE ....SI DOMN AL SAMBETEI....vezi ca il c-am uitati pe "si".