View Single Post
Vechi 24.02.2009, 16:49:56
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Mantuirea se capapata prin credinta in Hristos. Nu este oferita de nici o biserica.

Cum s-au mantuit oamenii aproape 2000 de ani? Asa cum se mantuiesc azi cei care traiesc in locuri unde nu exista biserica ortodoxa sau nici macar nu s-a auzit de ortodoxie.

Sunteti mandru de perioada in care oamenii nu stiau sa scrie si sa citeasca? A fost o perioada numita "evul mediu intunecat", cand au avut loc cele mai multe manipulari si persecutii religioase. Si dvs. sunteti nostalgic dupa acele vremuri?

1)Daca mai spuneti ca mantuirea se dobandeste prin credinta ,explicati-ne va rugam, ca nu stim la ce va referiti...eu sunt de parere ca voi vreti sa spuneti ca este nevoie doar de o marturisire a gurii cu privire la credinta in Iisus ,o baita si gata...ESTI MANTUIT...daca nu este asa ,negati-mi prin afirmatii.

2)In acest caz am sa folosesc cuv unui parinte..."AFARA DE BISERICA NU EXISTA MANTUIRE".

3)perioada intunecata este aceea in care a aparut PROTESTANTII,care au "venit trimisi de Domnul sa lumineze lumea".
Reply With Quote