Citat:
În prealabil postat de vasinec
Mantuirea se capapata prin credinta in Hristos. Nu este oferita de nici o biserica.
Cum s-au mantuit oamenii aproape 2000 de ani? Asa cum se mantuiesc azi cei care traiesc in locuri unde nu exista biserica ortodoxa sau nici macar nu s-a auzit de ortodoxie.
Sunteti mandru de perioada in care oamenii nu stiau sa scrie si sa citeasca? A fost o perioada numita "evul mediu intunecat", cand au avut loc cele mai multe manipulari si persecutii religioase. Si dvs. sunteti nostalgic dupa acele vremuri?
|
1)Daca mai spuneti ca mantuirea se dobandeste prin credinta ,explicati-ne va rugam, ca nu stim la ce va referiti...eu sunt de parere ca voi vreti sa spuneti ca este nevoie doar de o marturisire a gurii cu privire la credinta in Iisus ,o baita si gata...ESTI MANTUIT...daca nu este asa ,negati-mi prin afirmatii.
2)In acest caz am sa folosesc cuv unui parinte..."AFARA DE BISERICA NU EXISTA MANTUIRE".
3)perioada intunecata este aceea in care a aparut PROTESTANTII,care au "venit trimisi de Domnul sa lumineze lumea".