Citat:
În prealabil postat de vasinec
Crestinismul nu se mosteneste. Crestinismul se descoperea. Fiecare este indemnat, in mod personal, sa-L descopere pe Hristos si sa-L primeasca in viata sa.
Daca dvs. nu aveti nimic de descoperit, ci luati de-a gata tot ce s-a preparat de-a lungul a 2000 de ani, riscati sa treceti pe langa Adevar. Este problema dvs. Dar, macar lasati-i pe altii sa caute (si sigur vor gasi).
|
1)Da, noi stim asta,...FIECARE L-A DESCOPERIT PE HRISTOS dupa cum l-a taiat capu.Fiecare si-a ales cateva norme si principii prin care sa-L faca mai accesibil pe Iisus.Fiecare si-a facut o cale catre mantuire...a noastra mai grea de parcurs,asta este,..a altora mai usoara,mai accesibila pt. toti "vamesii si pacatosii".
2)Nu stiu ce la ce va referiti cand spuneti ca luam de-a gata....si noi avem credinta in Iisus cel ce a murit pt.noi si pt.a noastra mantuire,si noi avem credinta lucratoare doar ca a noastra se numeste-FAPTE BUNE., DAR NU NE BATEM IN PIEPT CA SUNTEM MANTUITI sau nu spunem ca gata suntem mantuiti.
ADEVARUL,noi l-am vazut de la aparitia protestantismului,inca cate adevaruri n-am vazut....