Citat:
În prealabil postat de eduardd
Fratilor! Indiferent ce imi va spune geo sau un alt teolog niciodata nu va schimba ceea ce eu insumi stiu de la; Parintele Cleopa, parintele Antim, parintele Arsenie Papacioc, parintele Iacov, parintele Teofan, parintele Iustin, parintele Mina, parintele meu duhovnic si lista POATE continua. DA, sunt [COLOR=red]EXCEPTII [/COLOR]cand ai voie sa INTRI in biserica sa saruti chiar icoanele ( la nunta si inmormatare) dar in rest [SIZE=4][COLOR=red]NU!!![/COLOR][/SIZE]Clar! Scurt pe doi, [SIZE=4][COLOR=red]NU!!![/COLOR][/SIZE] Toata citita NICIODATA[COLOR=red] [SIZE=5]NU se va compara ci teologia TRAITA a acestor mari duhovnici. [/SIZE][/COLOR]DECI! Dragele mele surori faceti cum ca dicteaza constiinta dar SA NU spueni ca NU ati stiut!!!
jenica
marturie imi sta Maica Domnului si Hristos ca cele ce v-am scris aici sunt Adevarate! NU am teolgie dar am avut bucuria de a trai langa batrani SFINTI
|
...te cred soro, dar sa NU uitam de HABOTNICIA care persista in BISERICA si de MISOGINISMUL de atatea SECOLE!!!
AM POSTAT UN NOI THREAD CU "PRINCIPIUL ICONOMIEI" DE LA CURSUL DE DREPT CANONIC DIN CADRUL TEOLOGIEI SI ACOLO SE EXPLICA FRUMOS DESPRE APLICAREA SFINTELOR CANOANE!!!! NU TREBUIE SA ABUZAM DE ELE SI MAI ALES SA LA INTELEGEM [SIZE=5]CORECT!!![/SIZE]