View Single Post
Vechi 25.02.2009, 01:43:19
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gaborlayos Vezi mesajul
se poate se spune cineva si la mine gaborii ce biserica o avut mai nainte multumim
bmd se referea la o doamna dintr-o alta tara, care mergand in Romania, a descoperit ca se simte ca acasa in bisericile ortodoxe; adica Il simte pe Dumnezeu prezent in slujbele ortodoxe.
Aceasta doamna nu este unicat. Si multi turisti scandinavi, mergand in Grecia au simtit ca sunt mai aproape de Dumnezeu in Biserica Ortodoxa. Revenind in tara lor au cautat aceeasi atmosfera si au gasit-o in bisericile rusesti. Ca urmare au dorit sa aiba si ei biserici ortodoxe, si si-au facut! Ortodoxia este pe cale sa redeschida inimile impietrite ale apostaticilor.
Iata ce spune dumnezeu Bisericii din Filadelfia:
"Știu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o ușă deschisă, pe care nimeni nu poate să o închidă, fiindcă, deși ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu și nu ai tăgăduit numele Meu.
9. Iată, îți dau din sinagoga satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei și nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină și să se închine înaintea picioarelor tale și vor cunoaște că te-am iubit.
10. Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, și Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ. "
Reply With Quote