View Single Post
Vechi 25.02.2009, 10:59:37
emanuel2007
Guest

Implicit

de ce este rau cipul ?
stim ca in vremurile primare ale crestinismului , si crestinii de atunci erau urmariti de cezar si omorati , si atunci biserica era pusa in primejdia de a disparea de pe fata pamantului , si atunci erau bani cu chipul cezarului si atunci cezarul se credea dumnezeu si asa mai departe ... atunci de ce sa fie peceta 666 ceva negativ , cand la prima vedere pare numai pecetea cezarului despre care Mantuitorul nu a zis nimic rau ... ba din contra a zis " dati cezarului ce este al cezarului " ...
deci sa analizam situatia mai bine :
- asa cum acuma este pus pe acte 666 , care este semnul cezarului - antihrist , asa si atunci era pus pe bani chipul cezarului care se credea dumnezeu ; deci cu ce ne poate deranja pe noi aceste lucru ? cu nimic ... caci ce importanta are daca chipul cezarului -666 este pus alaturi de numele meu pe acte si io semnez pe actul respectiv care ma reprezinta ? pentru ca eu oricum am semnat deja pentru sistemul actual economic , cand am pus stampila la votarea conducatorilor acestei tari , si am fost de acord prin asta si cu legile care au impus 666 pe alimente ... in sistemul actual de mine votat deja este pusa pecetea pe alimente si altele ... nu conteaza , caci pe mine nu ma deranjeaza la mantuire faptul ca am semnat un act pe care este pusa si pecetea cezarului ; pecetea respectiva este semmnul distinctiv al cezarului-antihrist si il reprezinta pe el , iar io prin faptul ca cumpar si vand in lumea asta fac parte din sistemul pe care el il conduce si este normal ca sa aiba si el pe actul meu o pecete a lui acolo ; nu faptul ca io cumpar si vand in cadrul sistemului antihristului este pacat , deoarece si pana acuma crestinii au cumparat si vandut in sisteme dictatoriale , in care dictatorii erau intutilati divini sau zei , si asta nu a fost o problema ... si cum atunci era pe bani pecetea cezarului divin , asa si acuma este pe acte cipate pecetea cezarului antihrist ; deci banul de atunci este inlocuit acuma cu actul electronic care tine loc de toate actele si de bani , si faptul ca pe actul asta electronic este scris si numele meu si apare si semnatura mea nu dauneaza la mantuire ; caci nu am semnat ca ma si inchin la antihrist nicaieri ... am semnat doar ca cumpar si vand in sistemul lui pe care el si-a pus ( normal ) pecetea lui ... pana aici totul ok ...
-au mai spus unii ca este rau actul cu 666 din cauza ca om fi urmariti si omorati ... da , si ? care e problema ? ne temem de moarte ??? oooooo , dulce moarte , taina tainelor care ne unesti cu Hristos mai mult decat sfanta impartasanie !!! nu asa trebuie sa gandeasca crestinul ??? obligatoriu ca asa ... pentru ca a muri pentru credinta te duce direct la picioarele Mantuitorului pe vecie ... deci atunci ce rau este sa se stie totul despre noi si sa ne urmareasca permanent ? poa sa ma urmareasca cat vor ei ca nam nimic de ascuns frate ! si sa ma omoare daca vor , foarte bine ... mie nu mi-ar fi frica sa imi expim credinta nici in conditiile astea , si la nici un crestin nu ar trebui sa ii fie frica !!!
atunci care e problema cu cipurile si 666 pana la urma ???
pai problema este ca prin cipuri ti se poate induce fara voia ta in organism diferite stari de pacat ; de exemplu : ti se poate induce : frica , spaima , groaza , iritare , nervozitate , manie , judecare , nemultumire , pofta de mancare excesiva , foame nesatula , desfranare , excitatie , scurgere trupeasca , pofte fata de anumite lucruri patimase sa le cumperi sa le folosesti , neputinta de a te mai ruga , de a mai citi ceea ce nu le place lor , de a merge la biserica , de a vorbi impotriva minciunii si pacatului , si orice alt pacat ... iaca aici este adevarata problema cu cipurile !!!! il poate face pe crestin sa pacatuiasca , si asta deranjeaza la mantuire cu adevarat ... sa imi arate mie un crestin oarecare , fie el si episcop sau ieromonah , ca daca ia un excitant nu ii vin ganduri de desfranare !!! nu o sa poata nimeni face fata la asta ... ori ei cu cipul ala poate sa iti excite trupul fara voia ta , ca si cu un excitant puternic ; ai sa poti sa te impotrivesti pacatului ??? nu ... la fel si cu toate celelalte stari pacatoase ; ei ti le pot activa din centrii creierului prin intermediul cipului , fara ca tu sa mai poti avea vreun control ... pai daca cineva iti conecteaza niste aparate la nervii din creierul tau nu poate sa iti activeze anumiti centri care sa genereze stari pacatoase ? poate ... daca iti stimuleaza artificial nervii cu pricina iti induce orice stare vor ei , fara voia ta ... tot asa si cipul , actioneaza , numai ca fara fire , prin unde radio asa cum nici mobilul nu are nevoie de fire ... caci cipul va emite pe unde de frevcventa specifica creierului si va avea efectul scontat de ei ...
si daca cipul poate avea un astfel de efect daunator la mantuire , apoi crestinul este dator sa isi dea si viata si sa nu il primeasca ... asta cu siguranta : " dati cezarului ce este al cezarului dar si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu ! " ... deci inseamna ca noi nu putem primi din acest motiv cipurile nici pe acte ; chiar daca un efect total asupra organismului nostru s-ar obtine numai prin implantarea cipului in corp , totusi si pe acte poate sa aiba acelasi efect numai ca nu tot timpul ( numai cat timp il ai la tine actul ) ... deci daunator la mantuire este si actul cu 666 , aproape la fel de mult ca si implantul ... deci nu trebuie primit cu nici un chip ... cine il va primi sa se astepte sa faca pacate fara voia lui , dar pacate la care a consimtit de buna-voie cand a primit cipul ... si cu siguranta ca asta il va impiedica sa se manutuiasca ...
deci prin prisma acestui fapt , devine cu adevarat rau cipul , chiar daca luat separat ( daca nu luam in considerare ca ei ne pot face sa pacatuim prin intermediul cipului ) , nu este cu nimic rau , ci doar o tehnologie de ultima ora etc ... de aceea nu trebuie primit , si de aceea s-a scris in apocalipsa ca cei care il vor primi nu se vor mantui !!!