View Single Post
Vechi 25.02.2009, 11:59:40
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul

PS: De curiozitate, date fiind mesajele tale multe si lungi, care ocupa timp si cer ceva pregatire in domeniu, tu scrii pe forumul asta in mod oficial, fiind pus de biserica adventista sa faci asta sau e un simplu mod de a incerca de la tine vrere sa combati invataturile ortodoxe? - fara suparare :) Esti pastor?...
Nu sunt pus de nimeni sa scriu pe forum sau sa combat in vre-u fel invataturile ortodoxe. De fapt eu nu combat invataturile ortodoxe, ci acele invtaturi care mi se par gresite. Adventistii au un spirit critic si autocritic (nici greselile adventiste nu scapa nescarmanate). Avem Sfanta Scriptura si suntem datori sa verificam totul prin prisma Cuvantului lui Dumnezeu.

Daca sunt pastor? Nici pe departe. Sunt un simplu functionar cu studii medii, membru al bisericii adventiste de cca 3 ani (dar o frecventez de vre-o 5 ani). In ceea ce priveste pregatirea, nu pot sa ma laud. Sunt adventistii mult mai bine pregatiti decat mine. Eu cred ca ma situez pe la mijloc.

Am mai pus. Daca s-ar da mantuirea dupa pregatirea teologica, adventistii ar fi asigurati. Dar, stam rau la vietuirea crestina (stiut mult, facut putin). Si asta o sa ne doara.