View Single Post
Vechi 25.02.2009, 12:05:39
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat din postarea #532:
[COLOR=blue]12. [/COLOR][COLOR=#00CCFF]“Proorocie” despre Nicolae Stoica, soțul Virginiei, care se va întoarce la domiciliul conjugal pe care-l părăsise și va îmbrățișa din nou credința de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=#00CCFF]
[/COLOR][COLOR=blue]“…diavolul a cucerit pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue] și în toate formele vrea să vă dea pierzării. Să fie tot timpul cineva din poporul meu cu voi. Să nu fiți singuri, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în curând îi va sosi veacul acestei boli grele[/COLOR][COLOR=blue], pe care o are [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue], dobândită de la tot soiul de diavoli”. (10/23 august 1972)[/COLOR]
[COLOR=#00CCFF]Acest “în curând” s-a dovedit a fi o iluzie deșartă. Nicolae nu s-a mai vindecat niciodată de această “boală grea”: necredința în “minunile” de la Pucioasa. Înainte de a pleca, este posibil ca el să se fi putut convinge mai ușor și mai temeinic de adevăr, așa cum el l-a perceput, căci o fi văzut și mai multe decât vedeau alții. Și e posibil, deoarece el era cel mai aproape de “vasul lui Dumnezeu”.[/COLOR]
Ultimele știri sosite de la Pucioasa anunță că soțul legitim al Verginicăi, pe nume Nicolae Stoica, și-a dat și el, recent, obștescul sfârșit. Paradoxal este că liderii pucioși nu se așteptau la asta, îndată ce, nu cu mult timp în urmă, au reușit să-l aducă și pe el la o adunare obștească, prilej cu care l-au curtat îndelung, sperând ca “rătăcitorul” să se întoarcă definitiv și să se reintegreze în sectă. Bineînțeles că Nicolae Stoica, venit la adunare poate numai din curiozitate, le-a dat cu flit și s-a întors la cea de-a doua lui soție, “[COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR]”. Și mai paradoxal este că acum, după moartea lui, nu se mai ține cont de loc de faptul că a trădat “lucrarea”, că a fost un bețivan și un curvar (păcate de care era acuzat încă de pe vremea când o însoțea pe Verginica) și că a întors spatele liderilor pucioși, atunci când ei i-au oferit cu generozitate ultima șansă de reintegrare în obștea pucioasă. Dimpotrivă, liderii pucioși și-au propus ca, după moartea lui Nicolae, să lucreze prin “cei trei preoți unși”, timp de 40 de zile, rugăciuni reparatorii “[COLOR=fuchsia] pentru calea cea bună spre cer a acestui suflețel[/COLOR] “, către [COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]care îi este pregătit de prima lui soție, Verginica.
Transcriem din penultimul “Cuvânt al lui Dumnezeu” pasajele care dezvăluie această stare de lucruri:
[COLOR=blue]“ Și acum, trâmbița Mea Verginica se pregătește pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] al însoțitorului ei dat ei de Mine la începutul acestei lucrări și apoi răpit de lângă ea de lucrarea satanei. Ea a venit acum și l-a luat ca să-l dezrobească de sub satana, care-l ținea legat, căci altfel acesta nu putea fi dezlegat de sub legăturile atât de tari cu care a fost legat de satana. Voi, cei trei slujitori ai jertfelnicului cel de foc din grădinița cuvântului Meu de azi, numiți de acum numele acestui fiu cu rugăciune pe masă timp de patruzeci de zile în patruzeci de sfinte liturghii pentru el, așa cum Eu i-am învățat pe ai Mei să lucreze pentru cei ce pleacă nepregătiți din trup. Eu, Domnul, vă voi povățui pe voi îndeaproape și vom birui [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru calea cea bună spre cer a acestui suflețel[/COLOR][COLOR=blue], căci satana e tare supărat acum, când i s-a stricat biruința lui prin care Mi-a ținut acest fiu în lanțurile lui prin cea care l-a smuls pe el demult, demult din brațul Meu de Păstor. Pace vouă, fiilor! [/COLOR][COLOR=red]V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], voi, și nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR][COLOR=blue], căci altfel n-am putut să-l scot, decât așa cum am lucrat acum cu el. Amin. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, poporul Meu! Veghează, tată, pentru biruința Mea și a ta! Fii credincios și învață tot mai mult să știi să Mă primești când vin cu vești la tine, căci cel ce nu Mă primește, acela nu Mă cunoaște, fiindcă așa vrea el. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, poporul Meu! Eu sunt Păstorul Cel bun, Domnul Iisus Hristos! Eu sunt Păstorul tău, poporul Meu. Amin, amin, amin. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]12-02-2009 [/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]

De unde se vede că locul lui Nicolae Stoica fusese predestinat, indiferent de păcatele lui, pentru simplul motiv de rudenie prin alianță cu Verginica:
[COLOR=red]“V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui…”[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]Se mai vede de asemenea că numai rugăciunile (parastasele) pucioșilor sunt bune, iar cele făcute de cea de-a doua soție a lui Nicolae nu sunt primite:

[COLOR=red]“…V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], voi, și nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR][COLOR=blue],…”[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Asta doar de formă, pentru că lucrurile erau, oricum, aranjate dinainte de Verginica:

[COLOR=blue]“Și acum, trâmbița Mea Verginica se pregătește pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] al însoțitorului ei dat ei de Mine la începutul acestei lucrări și apoi răpit de lângă ea de lucrarea satanei.”[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Concluzia? Dacă mori pe neașteptate, nu strică să ai niște rubedenii sus-puse, adică unele care au deja trecere mare la Cer, pentru că sub protecția fustelor lor, ai șanse să te mântuiești și tu fără prea mare bătaie de cap.