Citat:
În prealabil postat de vasinec
Domnule Vsovi, sunteti rau cu noi. Nu o hulim niciodata pe mama Domnului Iisus Hristos (nici pe Sfinti). Stim ca este unica si a avut o misiune de mare cinste: sa dea nastere Pruncului Dumnezeiesc care aduce Mantuirea.
Dar, acuzatiile pe care ni le aduceti, sunt valabile si in dreptul Sfintilor Apostoli. Daca cititi toate epistolele Apostolilor, veti vedea ca ei nici macar nu pomenesc de mama Domnului Iisus Hristos (cu o singura exceptie: la inceput, in Faptele Apostolilor cap. 1:14). Despre inchinare la ea, nici vorba. Asta inseamna ca o huleau si o necinsteau?
Este gresit daca o respectam pe mama Domnului Iisus Hristos, doar pentru ceea ce a facut (fara sa mai adaugam merite de la noi) si in felul cum au respectat-o Sfintii Apostoli?
Dvs. nu o respectati pe mama Domnului Iisus Hristos ci o imagine a ei, pe care v-ati fabricat-o. Lasati-o pe aceasta femeie a lui Dumnezeu asa cum o arata Sfanta Scriptura si cinstiti-o asa cum au cinstit-o Sfintii Apstoli. Adica, sa respectati ce ne-a spus, la nunta din Cana:
"Sa faceti orice va va zice" (Ioan 2:5). Sa facem ce ne-a zis Mantuitorul. Este ultima invatatura pe care ne-o da mama Domnului Iisus Hristos. Sa o cinstim prin respectarea acestei invataturi.
|
deci e clar shi adevarat, va ascundetzi dupa vorbe frumos meshteshugite, dupa ascultarea scripturii dar voi nu credetzi ca era shi este pururuea fecioara ci o femei obijnuita din popor, care a avut mai multzi copii, cu Iosif shi ca orice mama, shi Hristos nu este altceva decat un om obijnuit ceva mai "deshtept"...
deci e clar, nici pe Hellen White ce a primit de la ingeri nu credetzi cand v-am explicat ca shi ea vorbea depre poarta cea pururea inchisa prin care a intrat doar Dumnezeu...
deci are CLD dreptate ca ingerii lui antichrist va vetzi chema...
shi nu eu spun despre voi in vre-un fel ci CLD ne-a cerut noua sa o respectam shi sa o veneram mai mult ca pe maica noastra care ne-a facut shi ne-a crescut, deci mai mult, shi spune ca daca nu era ea, Fecioara Maria, demult era pamantul dat pierzarii din pricina pacatelor oamenilor, dar pentru rugaciunile ei, a ascultat Domnul de ea shi de sfintzi shi s-a milostivit ca sa nu ne dea pierzarii...
deci eu nu va acuz de nimic... caci nu cunosc gruparea voastra, biserica voastra, dar se pare ca a spus drept CLD caci din ce-mi spui dumneata eu asta am priceput... ca nu o cinstitzi deloc... shi mai lovitzi shi in sfintele sale Icoane spunand ca ne inchinam la imaginile sale in mod absurd... deci e clar o batjocuritzi... din pacate... o dar nu numai voi, ci pe cei ce nu ii mai cer nimic, pe aceia este ea suparata, pe creshtinii ortodocshi care nu o mai pomenesc in rugaciuni shi nu ii mai cer nimic... pe ashtia e ea mai suparata... ori pe aia care-shi arata o pioshenie fatzarnica fatza de ea... o falsa evlavie... bisericile alea sataniceshti care au inventat ca era imaculata asha prin minuni absurde shi nu prin indelunga lucrarea a lui Dumnezeu cu ea de mititica, prin ascultare shi credintza neindoilenica devenind preasfanta shi preacinstita shi nevinovata, prin rugaciune, dand lui Hristos trup nesupus stricaciunii caci era fara de pacat atat Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cat shi Fiul Hristos-Dumnezeu, dar fireshte fiind Domnul in trup omenesc cu fire omeneasca shi fire Dumnezeiasca neamestecate, putea fi omorat ca om prin varsarea de sange...
deci e clar? nu eu v-am jignit ci voi singuri v-atzi bagat in pacat... faptele shi credintza voastra va acuza la Dumnezeu...
iar sabatul cel nou:
sabatul cel nou se tzine conform predaniilor apostolice shi a hotararii sf Constantin shi maica sa Elena ce s-au numarat cu apostolii, deci se tzine, de sambata seara pana luni dimineazta, precum in cer asha shi pe pamant, a fost o seara shi a fost o dimineatza, ZIUA intai, caci asha ne invatza Cuvantul lui Dumnezeu... shi astfel s-a facut Lumina, caci inainte Duhul Lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor shi intunericul era deasupra genunii... shi a zis Dumnezeu "Sa fie Lumina" shi a fost Lumina... shi a vazut Dumnezeu ca lumina era buna, shi a numit Dumnezeu Lumina ZI, shi intunericul l-a numit noapte.