View Single Post
Vechi 25.02.2009, 14:02:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Daca as fi fost administrator, te-as fi banat dupa postul asta.

"Si Iisus le-a zis: «Eu sunt painea vietii; cel ce vine la Mine nu va flamanzi si cel ce va crede in Mine nu va inseta niciodata. Dar am spus voua ca M-ati si vazut si nu credeti. Tot ce-Mi da Tatal va veni la Mine; si pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara; pentru ca M-am coborat din cer nu ca sa fac voia mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine. Si aceasta este voia Celui ce M-a trimis, ca din toti pe care Mi i-a dat Mie sa nu pierd nici unul, ci sa-i inviez pe ei in ziua cea de apoi».“ (Ioan 6, 35-39)

Sfanta Evanghelie dupa Ioan 6, 35-39

deci vezi draga Ionut ca nu trebuie sa avem asha o dragoste patimashe, ci o dragoste mantuitoare, caci tot omul este al Tatalui (caci daca fariseii shi saducheii shi ceilaltzi ii considera Domnul ca ai Tatalui, atunci tot omul este al Tatalui caci Chipul Lui Dumnezeu il poarta, unii, ca multzi se sulimenizeaza...) shi noi trebuie sa luam aminte daca nu cumva noi inshine nu cumva suntem mai rai, mult mai rai... caci noi shtim dar lepadam, lasam shi nu-i mai cerem nimic Psf Nascatoare de Dumnezeu... o uitam shi nu o mai consideram Maica noastra cea Mare... decat eventual asha dintr-o evlavie desharta... caci simtzamintele curate ale inimii ne-au fost formate shi suprascrise cu minciuni shi slava desharta... iar sarmanul vasiniec nu face altceva decat ce fac pe TV pe Discovery sau Animal Planet sau alte canale sa vorbeasca in termenii grozaviilor shi hulelor... asha ca o cercetare shtiintzifica... deci nu este el vinovat ca toata gLumea este la fel... inoculata... ori necredincioasa... asha ca n-are de ce sa-l baneze adminul... ca macar a incercat sa-shi disciplineze cuvintele... shi nu-i lucru putzin acesta ca sa-tzi grijeshti de limba. Dar unii o ascut asha ca lupul/lupii din capra cu trei iezi de Creanga... ca pana la urma erau mai multzi lupi daca ai vazut episodul acele de pe AnimatPlanet...