View Single Post
Vechi 25.02.2009, 14:23:52
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
deci e clar shi adevarat, va ascundetzi dupa vorbe frumos meshteshugite, dupa ascultarea scripturii dar voi nu credetzi ca era shi este pururuea fecioara ci o femei obijnuita din popor, care a avut mai multzi copii, cu Iosif shi ca orice mama, shi Hristos nu este altceva decat un om obijnuit ceva mai "deshtept"...
Nu sunt vorbe mestesugite. Este vorba de perceptie. Si eu incerc sa percep lucrurile prin prisma Cuvantului lui Dumnezeu.

Nu-mi puneti in carca afirmatii pe care nu le voi face niciodata. Nu stiu daca mama Domnului Iisus Hristos a mai avut sau nu copii. Sfanta Scriptura nu lamureste acest aspect si nici nu are importanta. Va intreb, daca mama Domnului Iisus Hristos ar mai fi avut copii, nu mai este vrednica de cinste? Unde scrie ca o femeie este sfanta numai daca nu-si "cunoaste sotul"?

Dvs. aveti nevoie de niste imagini supraomensti ca sa puteti da cinstea cuvenita unei persoane. Nici pe Sfintii Apstoli sau, in general, pe oamenii lui Dumnezeu din Scripturi, nu-i cunoasteti asa cum ii prezinta Sfanta Scriptura. Si asta este o mare inselatorie. In momentul in care-i veti descoperi asa cum ii prezinta Cuvantul lui Dumnezeu, nu veti mai fi in stare sa-i cinstiti.

Referitor la ce ati spus despre Domnul Iisus Hristos, ne confundati cu musulmanii. Noi recunostem vesnicia si dumnezeirea Domnului Iisus Hristos.