View Single Post
Vechi 25.02.2009, 14:44:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Nu sunt vorbe mestesugite. Este vorba de perceptie. Si eu incerc sa percep lucrurile prin prisma Cuvantului lui Dumnezeu.

Nu-mi puneti in carca afirmatii pe care nu le voi face niciodata. Nu stiu daca mama Domnului Iisus Hristos a mai avut sau nu copii. Sfanta Scriptura nu lamureste acest aspect si nici nu are importanta. Va intreb, daca mama Domnului Iisus Hristos ar mai fi avut copii, nu mai este vrednica de cinste? Unde scrie ca o femeie este sfanta numai daca nu-si "cunoaste sotul"?

Dvs. aveti nevoie de niste imagini supraomensti ca sa puteti da cinstea cuvenita unei persoane. Nici pe Sfintii Apstoli sau, in general, pe oamenii lui Dumnezeu din Scripturi, nu-i cunoasteti asa cum ii prezinta Sfanta Scriptura. Si asta este o mare inselatorie. In momentul in care-i veti descoperi asa cum ii prezinta Cuvantul lui Dumnezeu, nu veti mai fi in stare sa-i cinstiti.

Referitor la ce ati spus despre Domnul Iisus Hristos, ne confundati cu musulmanii. Noi recunostem vesnicia si dumnezeirea Domnului Iisus Hristos.

poi daca nu o recunoshtetzi drept pururea Fecioara Maria de dumnezeu nascatoare, insemna ca pe Hristos-Dumnezeu il consideratzi un fiu trupesc al lui Iosif shi astfel Domnul Christos, nu este altceva decat unul dintre Iudei, un simplu Nazarinean... oricat spunetzi despre El ca ar fi Dumnezeu nu facetzi altceva astfel decat sa ridicatzi un om la rangul de Dumnezeu... caci voi nici macar pentru cruce nu recunoashtetzi ca este Dumnezeu caci voi nu recunoashtetzi crucea ca altceva decat un idol, shi astfel ma intreb pentru ce il Consideratzi Dumnezeu? ca daca ar fi pentru Cuvantul Lui Dumnezeu pe care l-a marturisit Domnul, atunci atzi accepta ce este scris, dar voi negatzi ce este scris pe baza argumentelor vostre dupa care dositzi Calea-Adevarul ca sa nu mai ajunga nimeni la Viatza...

deci eu nu va judec aici shi nu va pun cuvinte in gura... ci ma mir de tine cum potzi sa sustzii asha ca shi nevinovatul nishte enormitatzi atat de flagrante... doar ca sa ne contrazicem mereu?

poi nu vreu sa te clatesc cu indreptari de la starea domniei tale, dar atunci de ce ai vrea sa ne clateshti dumneata?

ca sa ne indreptatzim reciproc shi astfel sa cadem amandoi in groapa? ori pentru ce nu crezi macar ce spune CLD ca pe mine nu trebuie sa ma crezi ca eu sunt doar un mare pacatos mirean din BOR deci un om rau credincios... dar atunci daca spui ca nu hulitzi pe sfintzi, de ce nu-i credetzi, caci Domnul este cu totzi sfintzii, nu numai cu unii... cu Totzi sfintzii Sai, caci intru Sfintzti este CLD... in poporul credincios... ca daca i-atzi crede atzi primi invatzatura cea dreapta... dar asha umblatzi cu jalba baptishtilor in batza ca sa ne ducetzi pe apa sambetei, pe valea oltului...

ma iarta daca v-am ranit... ca nu-s mai bun ca shi tine...