Citat:
În prealabil postat de vasinec
Este de necontestat faptul ca mama Domnului Iisus Hristos "nu a stiut de barbat" (Luca 1:34), inainte de nasterea Mantuitorului. Dar, dupa aceea... nu stim. Sfanta Scriptura ne spune ca Domnul Iisus Hristos a mai avut frati si surori (nu este vorba de frati si surori de credinta - Marcu 3:31-35). Ca erau nascuti de Maria, ca erau un fel de rude si-n cultura ebraica se numeau tot frati sau surori, sau alte explicatii, nu stim. Si nici nu are importanta.
|
da, n-are importantza ca n-are rost sa ne certam shi sa ne contrazicem mereu ca sa aiba satana cashtig din autoindreptatzirile nostre...
dar are importantza shi asha marturisitzi shi voi ca shi intr-un documentar de pe TV ce punea sub semnul intrebarii Pururea Fecioria Maicii Domnului...
poi nu este scris in scripturi ca erau logoditzi doar? caci Iosif ca shi logodnica o luase pe preasfanta Nascatoare de Dumnezeu... eu asha parca am citit, deci crezi dumneata ca Iosif care era un barbat drept cu viatza feciorelnica, nu respecta legea shi proorocii? , cand el sarmanul a vrut nici ca shi logodnica sa o ia cand a aflat ca este insarcinata shi doar Ingerul l-a indemnat sa o ia caci de la Dumnezeu este pruncul... deci putem presupune ca Necasatoritzi fiind au avut relatzii nuptziale? nicidecum, deci eu cred ca nu... iar fratzii Domnului am impresia ca erau fie copii orfani fie tzinand de semintzia lui Iosif ori a Mariei, copii ramashi sub ingrijirea lor...
deci are o foarte mare importantza...