View Single Post
Vechi 25.02.2009, 16:05:17
nutzy
Guest

Implicit multumiri

Tin sa multumesc celor care m-au contactat si s-au alaturat acestui ajutor umanitar.Stiu ca sunt multi credinciosi suspiciosi cand e vorba de a ajuta material sau financiar niste persoane necunoscute in ideea ca, or nu ajung la ei, ori ca e o escrocherie,ori ca nu merita ,s.a.m.d.
Singura dovada care pot sa o arat (si iarasi ma repet,pentru unii nu este credibila)este iubirea pentru Dumnezeu,dorinta de a face bine aproapelui si bucuria de a-i vedea pe apropiatii nostri fericiti, ca implicit se va vedea caracterul .
Citeam intr-o carte si m-am oprit sa copii acel fragment :"Nu ezitati unde stiti ca puteti ajuta cu ceva ,unde stiti ca puteti interveni cu ceva,nu numai dand ceva din mana ci dand ceva din inima.Sfantul Isaac Sirul spune ca atunci cand ii dai cuiva ceva ,veselia fetei tale sa fie mai mare decat darul pe care il dai."-Veniti de luati bucurie-de arhim.Teofil Paraianu.
Tot arhim.Teofil Paraianu spunea:"cel ce unge cu miresme pe altul,el mai intai miroase frumos''.
Daca din pildele Lui IISUS macar una va cadea in "pamant bun si va da rod",incet, incet vor cadea si celelalte,iar bucuria crestina va fi mai presus decat bucuria fireasca.
Am reusit intr-una din zile sa vorbesc cu doua dintre fete spunandu-le ca vreau sa le fac o poza la toti, caci cei care vor sa ii ajute sa ii si vada intr-o poza .Mare mi-a fost mirarea cand am vazut cat de bucurosi erau.Le-am promis ca le voi scoate pozele si le voi da.Una dintre ele chiar mi-a spus ca atunci cand tatal lor e la munca si ei i se face dor de el se uita in poza de la buletin.M-am gandit imediat la sfatul unora care spuneau ca ar trebui incredintati statului acesti copii.Probabil ca cei care stiu situatia de la nivel local ,au gandit la fel ca mine.Sa nu despartim copiii.Eu nu vreau sa fiu autorul moral al acestei intamplari.Vreau sa ii ajutam crestineste cu ce putem si Dumnezeu va avea grija de toti.Si de ei si noi.
Ca a mai trecut o zi din viata noastra si am mai facut o fapta buna.
Doamne-ajuta!