25.02.2009, 16:43:04
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Eu ma bucur cand primesc o sticla de 2 litri si am miere toata iarna, primavara si vara. Spre toamna nu mai am. Dar un consum de 15 litri pe an mi se pare totusi foarte mult. Ar trebuie sa consum nu 2-3 linguri, ci 2-3 polonice, ca sa dovedesc asa o cantitate. Oare nu ai dat dovada de exces de zel cand ne-ai spus cantitatea pe care o manaci intr-un an, Silvia?
|
[COLOR=green]Mierea de albine se cantareste la kg și nu la litru. Intr-un bidon de 2 litri intra trei kg de miere. Asta ti-o poate spune orice apicultor. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu am exagerat: consum anual cam 15 kg de miere de albine. Cumpar 2 bidoane a 5 litri in care intra peste 14 kg de miere. Si nu consum mierea cu polonicul, ci cu lingurita. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]In anii in care nu simt nevoia, nu mananc nici cinci kg. Dar sunt ani grei, pentru mine, ani stresanti, ani cu glicemia mica, cu cadere de calciu, cu anemie severa si simt nevoia sa ma hranesc cu miere.[/COLOR]