Frate geo.nektarios,
Sincer, nu am nimic cu tine.
Si tot sincer iti spun, cred in credinta ta in Parintele Visarion si in lucrarea dansului.
Dar nu-mi pomeni mie de aspra judecata doar pentru ca eu nu mai cred.
"- de ce mereu ne indreptam mereu "noi aparatorii" la Taica Parinte si-l aparam si-i aratam sfintenia???"
am zis eu asta? intrabarea mea a fost:
"De ce atunci cand cineva critica un membru al lucrarii, o grupa intrega sau ceva lagat de membrii acestei lucrari, tu si toti ceilalti replicati violent punand pe tapet sfintenia Parintelui Visarion?"
Am o rugaminte. Fi corect si nu mai rastalmaci.
Am cunoscut lucrarea Parintelui Visarion in 1993.
Si am stat pana in 2005.
Cred ca e ceva mai mult decat 2-3 ani cum ziceai tu in alta parte.
Nu cred ca este cazul sa dau mai multe detalii despre pozitia mea in aceasta lucrare, dar iti spun ca stiu foarte multe lucruri din "bucataria" lucrarii.
Frate, nu vorbesti cu un copil. Sau cu un necunoscator.
Ce vrei?
Sa-ti dau nume de persoane? Ti le dau.
Vrei sa-ti vorbesc punctual despre practici ce sunt la marginea ereziei. Iti vorbesc. Si crede-ma ... am ce sa spun.
Iti multumesc ca nu m-ai contrazis cand am afirmat ca Parintele Cleopa a fost interzis in interiorul lucrarii. Cred ca pentru orice crestin ortodox sincer doar acest fapt si este prea mult.
Oricum Parintele Cleopa nu a fost pana la urma o exceptie. Ani intregi m-am ferit sa spun, de exemplu ca-l citesc pe Parintele Arsenie Papacioc sau Sfantul Ignatie Brancianinov (sunt doar doua exemple).
Pentru ca mi se replica sec: la ce-ti foloseste, predicile lui Taica Parinte iti sunt de ajuns ca sa te mantuiesti.
Ce sa mai spun despre ultima ta postare? Daca o puneai in alta parte parea cuvant de intelepciune. Dar plasata in acest subiect al forumului nu face decat sa dovedeasca latura extremista a membrilor acestei lucrari. Eu nu cred ca daca as spune unui ucenic de-al Parintelui Arsenie Papacioc, ceva gen ... bai vezi ca am auzit ceva urat despre parintele tau, mi-ar replica ... vezi ca te asteapta aspra judecata ... asa pur si simplu.
Nici macar nu ai avut rabdare sa vezi ce am de spus.
M-ai luat din prima cu judecata, doar pentru ca am anuntat ca am ceva de zis.
Am o rugaminte. Daca cei ce administreaza acest forum cred, la un moment dat, ca am sarit calul, sa-mi spuna si am sa-mi controlez mai bine cuvintele.
Dar sa nu-mi spui tu sa ies din discutie. Daca nu iti place ce se vorbeste aici iesi tu.
|