Citat:
În prealabil postat de Ragnar
Fiul meu, Cristi (15 ani), s-a indepartat de lumina Domnului. Cu fiecare zi ce trece, devine din-ce-in-ce mai negru in suflet.
|
La varsta de 15 ani nu poate fi vorba de satanism ci doar de teribilism, la varsta lui un copil isi cauta identitatea, isi cauta un mediu, un grup de prieteni. Se simte neinteles de parinti si incercarea de ai impune o credinta sau o religie pentru care el nu simte nimic il face sa fie rebel. Curentul rock in sine este un curent rebel, dar pentru un tanar ca el e locul unde se simte implinit. Orice incercare de a impune reguli va naste mai multa impotrivire din partea lui. Cred ca ati pierdut in fata lui increderea si de aceea se poarta asa. Trebuie sa reusiti sa stabiliti o legatura cu el in dragoste fara a incerca sa-i impuneti reguli, este prea mare ca sa puteti obtine ceva prin forta. Daca il veti inchide undeva si il veti obliga sa asculte el tot rebel va ramane (doar va ura mai mult).Castigatii inima si apoi veti castiga si sufletul lui pentru Hristos. Exista o prapastie intre el si dumneavoastra. El nu va intelege si dumneavoastra nu-l puteti intelege. Trebuie sa ganditi in termenii lui. Sa intelegeti nevoile si neinplinirile lui. Versetele din Matei nu se aplica adliteram in ziua de astazi, ele au fost spuse pentru a da o lectie oamenilor religiosi ai vremii care in folosul datinei lor au rastalmacit cuvantul Lui Dumnezeu.
Ganditi-va la Iisus Hristos: de fiecare data cand a prezentat imparatia Lui Dumnezeu a facut-o printr-o facere de bine. A rezolvat o problema a lor si dupa aceea le-a vorbit despre Imparatie. Procedati la fel cu fiul dumneavoastra, fiti sensibil la nevoile si neimplinirile lui si apoi veti putea vorbi cu el despre Dumnezeu.
Rugati-va Lui Dumnezeu ca sa va dea tarie si calauzire.
Pana Sa-L cunosc pe Dumnezeu am ascultat muzica pe care el o asculta si stiu ca numai rugaciunile dumneavoastra catre Iisus si multa iubire si intelegere poata sa-l faca pe Cristi baiatul bun pe care il doriti.
Cu speranta ca am putut macar in parte sa fiu de folos, Doamne ajuta ...